Ферментирала напитка комбуча с калифорнийската малина без захар. Ръчно приготвена. Освежаващо съчетание на ферментирал чай и плодова сладост.
Комбуча най-често се асоциира с дейтвие, което благоприятства храносмилането, повишава енергията и спомага за бистър ум. Комбуча представлява жива симбиозна колония от дрожди и полезни бактерии. Културата се развива в чаена инфузия и чрез естествения процес на ферментация превръща захарта в органични киселини и въглероден диоксид. В същото време тя произвежда голямо разнообразие от други съединения, които са детоксикиращи и питателни за човешкото тяло, включително глюконова, млечна, и фолиева киселина.
Без захар и без калории
Веган
Без глутен
Без консерванти
Непастьоризирана
Подходяща за вегани и вегетарианци
Съдържа живи култури
Съставки:
био комбуча (филтрирана вода, био тръстикова захар*, био зелен чай 0.4%, био листа стевия, култури от комбуча), натурален аромат на малини 0.32%, био концентрат от моркови, Bacillus coagulans.
* цялата използвана захар се елиминира по време на ферментацията
Хранителните стойности на 100 мл:
Енергия, калории - 0kcal/0kJ
Въглехидрати - 0 g;
Мазнини - 0 g;
Фибри - 0 g;
Белтъчини - 0 g;
Сол <0.01 g.
400 мл