Комбуча джинджифил и лимон - Био - 400 мл

Цена: € 2.25 (€ 0.56 / 100 мл)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Любим продукт
Производител: Captain Kombucha
Произход: Португалия
Код: SKU10734
Баркод: 5600787049213
очакваме доставка
Брой:
-
+
€ 2.25
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГОписание:

Ръчно произведена, ферментирала напитка, комбинираща вкуса и всички полезни съставки на джинджифила и лимона. Най-често приписваните ползи на Комбуча включват по-добро храносмилане, повишена енергия и ясен ум. Комбуча представлява жива симбиозна колония от дрожди и полезни бактерии. Културата се развива в чаена инфузия и чрез естествения процес на ферментация превръща захарта в органични киселини и въглероден диоксид. В същото време тя произвежда голямо разнообразие от други съединения, които са детоксикиращи и питателни за човешкото тяло, включително глюконова, млечна, и фолиева киселина. 

* Без консерванти
* Непастьоризирана
* Подходяща за вегани и вегетарианци
* Съдържа живи култури

Състав:

Вода пречистена със система за обратна осмоза, комбуча култури (дрожди и полезни бактерии), био сертифициран зелен чай, въглероден диоксид, био сертифицирана тръстикова захар (трансформирана по време на ферментацията), био сертифициран екстракт от джинджифил 0.001%, био сертифициран екстракт от лимон 0.001%, 

 

Хранителните стойности на 100 мл:

Енергия, калории - 23,6kcal/100kJ
Въглехидрати - 5,9 г
Мазнини - 0 г
Фибри - 0 г
Белтъчини - 0 г
Сол - 0 г

400 мл

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • очакваме Нашата цена: € 2.25
  Ръчно произведена, ферментирала напитка, комбинираща вкуса и всички полезни съставки на калифорнийската малина. Комбуча за по-добро храносмилане, повишена енергия и ясен ум. Произвежда голямо разнообразие от други съединения, които са детоксикиращи и питателни за човешкото тяло.
 • Поръчайте Нашата цена: € 2.25
  Ръчно произведена, ферментирала напитка с вкус на свеж плодов сок, получен от екзотичните ананаси и вкусните праскови, комбиниран с полезните антиоксиданти и ензими от комбуча.
 • Поръчайте Нашата цена: € 2.25
  Кокосовите орехи, донесени от тропиците от нашия Капитан Комбуча, придават невероятния летен вкус на био напитката Комбуча с кокос. Комбинация от фантастично лятно настроение и полезни антиоксиданти и ензими от комбуча.
 • Поръчайте Нашата цена: € 1.60
  Ръчно произведена, ферментирала напитка - комбуча класик. Комбуча за по-добро храносмилане, повишена енергия и ясен ум. Произвежда голямо разнообразие от други съединения, които са детоксикиращи и питателни за човешкото тяло, включително глюконова, млечна, и фолиева киселина.
 • Поръчайте Нашата цена: € 1.65
  Комбуча е естествено газирана жива напитка, чиято история започва преди повече от 200 г. в Азия. Комбуча Лайф Бъз, в който по време на варенето са добавени бъз и жасмин.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност