Кокосов чипс – непечен и неподсладен - насипен

Цена: 19.65 лв (1.97 лв / 100 г)

Годно до: 31-12-2021
Произход: Филипини, Шри Ланка
Код: SKU5081
в наличност:
Брой:
-
+
19.65 лв
Добавете в желани
 


Описание:

Непечен и неподсладен натурален кокосов чипс от биологично земеделие.


Хрупкав кокосов чипс, приготвен от органично отгледани плодове кокос. Изсушени естествено, без печене, и без допълнително подслаждане - запазени са всички ценни хранителни вещества, както и екзотичния им аромат. Леките кокосови парченца са най-удобният начин да се насладите на тропическия плод. Ако искате да обогатите натуралния им вкус, може да ги подсладите като ги поставите в торбичка и прибавите любимия си сух подсладител (кокосова, тръстикова захар). Така може да ги направите колкото сладки искате – без употреба на консерванти или рафинирани подсладители.

Начин на употреба:

Консумирайте самостоятелно като здравословна закуска, или добавете към мюсли, плодови салати, десерти, йогурт и шейкове. Подходящи и за печива.

Хранителна стойност за 100 г:

Енергия - 2975 kJ / 712 kcal
Мазнини - 64 г
от които наситени - 57.2 г
Въглехидрати  - 24 г
от които захари - 7.4 г
Протеини - 8 г
Фибри - 3.8 г
Сол - 0.09 г

Съставки:

Плодове кокос (Cocos nucifera).

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
  • Поръчайте Нашата цена: 21.15 лв
    С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, кокосовото масло e чудесна алтернатива на краве маслото както в сладки, така и в солени ястия. Когато се съхранява в хладилник е твърдо, но оставено на стайна температура придобива мека, кремообразна консистенция.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.65 лв
    Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафевия кокос. Цветът и богатия му вкус се дължат на високото съдържание на кокосово масло, като в голям процент са наситени мастни киселини. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност