Кокосов крем - 200 г

200 г

Цена: 5.10 лв (2.55 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Летен щанд
Производител: Amaizin
Произход: Шри Ланка
Код: SKU3927
Баркод: 8717496906700
очакваме доставка
Брой:
-
+
5.10 лв
Добавете в желани


Описание:

Този кокосов крем идва от органичен проект от Шри Ланка. Кокосовият крем представлява внимателно превръщане на чистата пулпа от вътрешността на кокосовия орех във фина кремообразна текстура. Кокосовият крем, също както и кокосовото мляко, може да се използва, за да добави плътност и аромат на любимия ви шейк, суров десерт или азиатско ястие. Съхранявайте в хладилник или фризер.

Хранителни стойности за 100 г:

Eнергия                 2939kJ/703 kcal
Протеини                          7 г
Въглехидрати                   24 г
Мазнини                           65 г

200 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 5.35 лв
    Кокосовата сметана е много сходна с кокосовото мляко, но съдържа по-малко вода. Тя има по-гъста пастообразна консистенция. Използва се като съставка с мек и не-сладък вкус.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.75 лв
    Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафевия кокос. Цветът и богатия му вкус се дължат на високото съдържание на кокосово масло, като в голям процент са наситени мастни киселини. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.95 лв
    Кокосово мляко без стабилизатори. Кокосовите орехи са богати на фибри, Витамин С, Е, В1, В3, и В6, сщо ина минералите цинк, селен, калций, магнезий и фосфор.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.15 лв
    Кокосов крем направен от био кокосови орехи. Кокосовите стърготини за приготвянето му са дехидратирани при 105 С, но при следващия производствен процес не се прилага топлина. Подходящ за използване в десерти, торти и като заместител на кокосовото мляко.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност