Био кокосово мляко от 100% сърцевина на кокосов орех. Кокосовото мляко се получава от кокосовото месо, което се отделя от черупката, смила се и се филтрира. Притежава гъста и кремообразна текстура, млечнобяло на цвят и сладко ухание. Екзотичното и вкусно кокосово мляко е чудесна веган алтернатива на сметаната. Използва се като сгъстител за сосове и супи. Редица ястия от азиатската кухня се приготвят с приятното кокосово мляко. Чудесна съставка за здравословни и питателни шейкове и смутите, сурови десерти, печива и сладки вкусотийки.
Не съдържа гума гуар и други сгъстители. Без вода
100% сърцевина на кокосов орех
18% мазнини
В опаковка без пластмаса
Начин на употреба:
Разклатете добре преди употреба до получаване на хомогенна смес. След това добавете необходимото количество, упоменато в избраната от вас рецепта и се оставете на тропическото благоухание, което ще обгърне цялата кухня.
Съставки:
100% сърцевина от кокосов орех (Cocos Nucifera), биологично производство.
Хранителни стойности за 100g:
Енергийна стойност - 900kJ/215kcal
Мазнини - 18 g,
от които наситени - 15.68 g;
Въглехидрати - 3.21 g,
от които захари - <0.1 g;
Фибри - 0.49 g;
Белтъчини - 2.1 g;
Сол - 15.13 g.
400 мл