Клиновит за йонизиране на вода

Цена: 7.05 лв (7.83 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Най-продаван
 • Продукти от България
Заместителен продукт
Код: SKU1800
Баркод: 54645800983
в наличност:
Брой:
-
+
7.05 лв
Добавете в желани
 


Описание:

Клиновит е запазено име на минерала клиноптилолит, един от най-употребяваните зеолити в целия свят. Заради качествата му той е обявен за минерал на 20-ти век и един от най-изучаваните.

Поставен във водна среда, клиновитът елиминира йоните на тежките метали от нея, както и радиокативно замърсяване.

Употреба: пакетчето се изсипва в 5 литра изворна или трапезна минерална вода. След 8 часа тя е готова за пиене. Когато водата започва да свършва, бутилката се пълни отново. След три месеца минерала трябва да се замени с нов. Добре е всеки ден да се започва с чаша топла вода, изпита на гладно, бавно и на малки глътки. Не увеличавайте изведнъж приема на вода, ако до този момент сте пили малки количества. Не се насилвайте да приемате повече от литър и половина на ден, ако това не ви се налага.

Пакетирано от: "Опонент" - Хасково

Съдържание: 90 гр + до 5 гр.

Съхранявайте на сухо място. Трайността след отваряне на опаковката е неограничена. Минералът е алумосиликат с възможно присъствие на калиеви, калциеви или натриеви йони и вода в структурата си. При попадане  в течна среда обменя само йоните на алкалните елементи - К, Са, Na.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: 5.65 лв
  Природен зеолит с високо съдържание на минерала Клиноптилолит. Редовната употреба на преструктурирана от зеолит вода благоприятно влияе върху процеса на храносмилане, отделяне на токсините и нормализиране на минералния обмен в организма и биохимичните показатели на кръвта, укрепва имунната система, подпомага потентността и издържливостта. Преструктурираната (йонизирана) вода е превъзходно средство за неутрализиране на свободните радикали, изчиства организма, като регулира процесите на храносмилане, като по този начин се изхвърлят токсините. Помага за нормализиране обменните процеси на липидите, белтъчините и въглехидратите, намалява нивото на общия холестерол.
 • Поръчайте Нашата цена: 6.75 лв
  При контакт с кожата монтморилонитът приема чужди и отдава свои йони, т.е. изсмуква от кожата отрови и микроорганизми и действа като мощен антибиотик за външно приложение. Приложен върху здрава кожа, той отпушва порите и я запазва млада и свежа.
 • Поръчайте Нашата цена: 3.65 лв
  Брашно от коприва се приготвя от сушените листа и връхчета на копривата и е удобен начин да се насладим на бодливото растение. Подходяща добавка към зелени смутита, сурови барове и крекери. Може да се използва и в приготвянето на супи, дресинги, сосове или да се добавя към различни печива.
 • Поръчайте Нашата цена: 1.65 лв
  Солети-Гризети са направени от смлян на каменна мелница български лимец, квас и хималайска сол. Пълнозърнести и веган. В рецептата са използвани основно местни продукти, произведени в малка био ферма. Имат натурален вкус и са с намалено съдържание на сол и глутен, което ги прави много подходящи за деца.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat