Каменна сол - фина, ZoyaBG ®, 300 г

Цена: 4.45 лв (1.48 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Мъничета
Заместителен продукт
Производител: ZoyaBG ®
Произход: Германия
Код: SKU13236
Баркод: 3800231699939
в наличност:
Брой:
-
+
4.45 лв
Добавете в желани

Предлагаме всички продукти с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 4.70 лв

Каменна сол (халит), подходяща за трапезна сол и за готвене

Фина каменна сол, добита от солниците в Пакистан. Характерни за нея са кубичните кристали, които определят нейната чистота и изразен вкус. Известна още като халит, тази сол е една от най-чистите форми на сол на планетата, със съдържание на натриев хлорид до почти 99.9%. Подходяща за трапезна сол, както и за готвене. На възраст повече от 200 милиона години, тази сол не е била в контакт със замърсяванията, на които е подложена планетата ни през последните 300 години. Използва се както в кулинарията, така и в домакинството, за инхалации или добавена във водата на ваната за релаксация на тялото. Почиства и ексфолира кожата и може да се използва за накисване на стъпалата.

Указания за употреба:

Може да поставите фината каменна сол в солница със сушени билки по ваш вкус или да ползвате ежедневно. Подходяща е за съхранение на месо.

Съставки:

каменна сол

300 г

Други продукти, които биха ви заинтригували

 • Поръчайте Нашата цена: 3.35 лв
  Насипнa хималайска сол - розова, фина. Хималайската сол може да варира значително като цвят поради многообразието от разноцветни жилки в скалата. Тя може да бъде прозрачна, бяла, светло розова, тъмно розова, червена или кафява.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: 2.75 лв
  Морската сол се извлича с изпаряване на водата от моретата, океаните или солените езера. Включена в ястие, тя влияе на крайния резултат заради естествено запазеното минерално съдържание и различната си разтворимост.
 • Поръчайте Нашата цена: 1.65 лв
  Солети-Гризети са направени от смлян на каменна мелница български лимец, квас и хималайска сол. Пълнозърнести и веган. В рецептата са използвани основно местни продукти, произведени в малка био ферма. Имат натурален вкус и са с намалено съдържание на сол и глутен, което ги прави много подходящи за деца.
 • Поръчайте Нашата цена: 2.15 лв
  Хималайската сол e естествена каменна сол, добивана от мини в Пакистан. Тя е нерафинирана, като цветът й може да варира от бял до розов или червеникав, в зависимост от съдържанието на желязо. Тъй като е натурален продукт, цветът и солеността на хималайската сол от различни партиди могат да се различават.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat