Зелен чай матча - био - 1 г саше

Цена: € 1.20 (€ 1.20 / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Лято 2020
Произход: Япония
Код: SKU12876
Баркод: 873845
в наличност:
Брой:
-
+
€ 1.20
Добавете в желани


Матча в пакетче за приготвяне на 80 мл напитка

Премиум японски чай матча от органично земеделие. Залейте съдържанието на пакетчето с 80 мл гореща вода в купичка за матча и разбъркайте.

Зеленият чай матча е известен още като хикари. За разлика от останалите видове чай, които се запарват от цели листа, матча е в прахообразна форма и от него се приготвя традиционната напитка за чаените церемонии с помощта на чаена метличка "часен". Най-фините листа от чаените храсти с най-високо качество се берат на ръка, внимателно се обработват на пара, сушат се и се мелят с камъни, за да се получи ценната матча. Процесът на обработка не се е променял повече от 800 години - на каменната мелница ѝ е нужен един час за производството на 30 грама от този луксозен чай.

Съставки:

Японски зелен чай матча*
* от органично земеделие

1 г

Класация на продукта по продажби
#722 в Био и натурални храни
#66 в Био и натурални храни > Кафе и чай

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: € 3.35
    Премиум колекция от чай, събран на ръка. Нежните тревисти нотки от нашия японски зелен чай сенча ще изкушат небцето ви, като в същото време прочистват тялото и съзнанието. Всички съставки са органично отгледани и обработени. Органично сертифициран продукт от Control Union  Certifications Ltd.
  • Поръчайте Нашата цена: € 1.00
    Това е синият Smiles. Той е приятно хрупкав и супер вкусен. Тук акцентът е морската сол от Месолонги – прочутите гръцки средиземноморски солници. Направен е само от три съставки – ориз, нахут и сол. И нищо друго.
  • Поръчайте Нашата цена: € 5.65
    Консумирана от векове в района на Хималаите, днес моринга се култивира, за да се използват всички нейни части - с шушулките й се пречиства водата, от семките й се извлича масло за козметични цели, а листата й се готвят като спанак или се стриват на прах и служат като хранителна добавка. Смята се, че действа благотворно върху дейността на имунната система.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност