Етерично масло от розмарин - 10 мл

10 мл

Цена: 8.75 лв (87.50 лв / 100 мл)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Производител: Zoya Goes Pretty ®
Код: SKU9057
Баркод: 3800231696105
в наличност:
Брой:
-
+
8.75 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ



Описание:

• 100% естествен аромат на чисто етерично масло. Съживява сетивата. Особено подходящо при косопад. Успокоява ставни и мускулни болки, облекчава схванати мускули.
• Сладък, силен мирис, наподобяващ камфор
• Съчетава се добре с аромати на лавандула, иланг-иланг, чаено дърво, бергамот, лимон.

Начин на употреба:

Само за външна употреба. Всички етерични масла трябва да се разреждат в растително масло или друга подходяща база преди употреба върху кожата, както и преди добавяне към вана. Не се препоръчва директно и интензивно вдишване (например парна инхалация) на етерични масла за повече от 15-20 минути. Това не се отнася за вдишването на масла, разпръснати във въздуха чрез дифузер или арома лампа. За най-добър резултат използвайте арома лампа за 30-60 минути, след което я изключете за 30-60 минути и редувайте. Не забравяйте да проветрявате помещението периодично. Преди употреба, направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт. Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Съставки (INCI):

*Rosmarinus officinalis leaf oil.
*съставка от органичен произход.

10 мл

Повече за разликата между базисните и етеричните масла, четете ТУК.

За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 6.50 лв
    Българско лавандулово масло, получено след парна дестилация на свежи цветчета от Lavandula Angustifolia. Поради характерните климатични условия и качество на почвата, в България се произвежда едно от най-качествените лавандулови масла в света. Това е и една от причините, в момента България да е най-големият производител на лавандула в света.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.15 лв
    Притежава свеж, цитрусов аромат. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, мащерка, жасмин, роза, тамян, ванилия, карамфил, индрише. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Използва се в бленди при целулит.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.85 лв
    Притежава остър, пикантен, свеж, наподобяващ камфор. Използва се като връхна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, чаено дърво, мащерка, мента, лимон. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа и коса, тъй като спомага за регулиране на себума.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.35 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност