Етерично масло от розмарин - био - 10 мл

Цена: 8.75 лв (87.50 лв / 100 мл)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Най-продаван
  • Made in България
Производител: Alteya Organics
Годно до: 31-08-2022
Код: SKU9057
Баркод: 3800219791891
в наличност:
Брой:
-
+
8.75 лв
Добавете в желани


Описание:

• 100% естествен аромат на чисто етерично масло. Съживява сетивата. Особено подходящо при косопад. Успокоява ставни и мускулни болки, облекчава схванати мускули.
• Сладък, силен мирис, наподобяващ камфор
• Съчетава се добре с аромати на лавандула, иланг-иланг, чаено дърво, бергамот, лимон.

Начин на употреба:

Само за външна употреба. За ароматизиране на помещения добавете 2-3 капки в арома лампа. За масаж добавете 15 капки в 50 мл. базово масло. За вана добавете 2-3 капки масло в базово масло и добавете във вана с топла вода. Разбъркайте енергично. Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Съставки (INCI):

*Rosmarinus officinalis leaf oil.
*съставка от органичен произход.

10 мл

Още за съхранението на етеричните масла ТУК.
Повече за разликата между базовите и етеричните масла, четете ТУК.

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 8.95 лв
    Българско лавандулово масло, получено след парна дестилация на свежи цветчета от Lavandula Angustifolia. Поради характерните климатични условия и качество на почвата, в България се произвежда едно от най-качествените лавандулови масла в света. Това е и една от причините, в момента България да е най-големият производител на лавандула в света.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.15 лв
    Притежава свеж, цитрусов аромат. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, мащерка, жасмин, роза, тамян, ванилия, карамфил, индрише. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Използва се в бленди при целулит.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.75 лв
    Притежава остър, пикантен, свеж, наподобяващ камфор. Използва се като връхна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, чаено дърво, мащерка, мента, лимон. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа и коса, тъй като спомага за регулиране на себума.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.85 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.95 лв
    Бледожълто на цвят масло с приятен свеж, дървесен аромат. Имa ycпoĸoявaщо действие. Добра съвместимост с масла от бергамот, тамян, жасмин, розмарин, иланг-иланг.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност