Етерично масло от листа на камфорово дърво (Равинтсара) - био, Marnys, 10 мл

Цена: 26.15 лв (261.50 лв / 100 мл)

Производител: Marnys
Годно до: 31-12-2022
Произход: Испания
Код: SKU16298
Баркод: 8410885090225
в наличност:
Брой:
-
+
26.15 лв
Добавете в желани


Етерично масло Равинтсара

Етеричното масло равинтсара се извлича чрез парна дестилация на листа на камфоровото дърво (Cinnamomum camphora). Благоприятства имунната система и нормалното функциониране на тялото. Спомага умствената дейност. Действа ревитализиращо и възстановяващо. Маслото от равинтсара се характеризира с високото си съдържание на 1,8-цинеол (между 40% и 65%) - монотерпен с антибактериално действие.

Цвят: безцветен до бледожълт
Аромат: силно билков, камфоров, евкалиптов
Вкус: леко остър, свеж

Етеричните масла на Marnys са 100% чисти с натурален произход, не са денатурирани или смесени с други масла. Маслата са с определен хемотип, което означава, че биохимичният им състав е точно определен. Етеричното масло равинтсара е подходящо за хранителни цели.

Начин на употреба na Етерично масло Равинтсара:

Добавете 1-2 капки към 250 g храна или напитка веднъж на ден. Може да се добави към сок, чай, в салата.

Предоставената по-горе информация е само с образователна цел и не е предназначена да служи за база за профилактика или лечение. Всички етерични масла трябва да се използват върху кожа разредени в растително масло или друга подходяща база, а също и преди добавяне към вана. Не се препоръчва директно и интензивно вдишване (например парна инхалация) на етерични масла за повече от 15-20 минути. ова не се отнася за вдишването на масла, разпръснати във въздуха чрез дифузер или арома лампа. За най-добър резултат използвайте арома лампа за 30-60 минути, след което я изключете за 30-60 минути и редувайте. Не забравяйте да проветрявате помещението периодично. Най-добре е да се използват след предварително направен тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Етеричните масла трябва да се съхраняват на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Внимание:

Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Съхранявайте на хладно и сухо място, защитено от светлина. Да се ​​пази извън обсега на деца. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител за балансирано хранене. Пазете далеч от деца. Ако сте бременна или кърмите, задължително се консултирайте със специалист или лекуващия Ви лекар. Да не се съхранява при температури над 30ºC.

Съставки:

етерично масло от листа на камфорово дърво (Cinnamomum camphora).
* био съставки

10 мл

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat