Етерично масло от канелена кора , Zoya Goes Pretty ®, 10 мл

Цена: 8.25 лв (82.50 лв / 100 мл)

Производител: Zoya Goes Pretty ®
Годно до: 30-06-2025
Код: SKU17353
Баркод: 3800236320500
в наличност:
Брой:
-
+
8.25 лв
Добавете в желани


Чисто етерично масло извлечено от кората на канелено дърво

Етеричното масло от канелена кора има силен характерен, топъл и пикантно-сладък аромат на канела. За разлика от етеричното масло, което се извлича от листата на канеленото дърво, маслото от канелена кора се характеризира с висока концентрация на цинамалдехид и по-наситен аромат. Може да го използвате като добавите няколко капки в дифузер, маслото от канелена кора ще пречисти въздуха, ще енергизира и ободри тялото. Етеричното масло е силно концентрирано заради съдържанието на цинамалдехид, затова е необходимо винаги да се разрежда в базово масло при употреба върху кожата. 

Употреба на Етерично масло от канелена кора:

Масаж - 2 кaпки в 50 ml базово масло, Арома лампа - 3 капки. Като добавка към готови козметични кремове и лосиони: 0.002-0,02% 

Съставки (INCI):

Cinnamomum zeylanicum bark oil, **Cinnamal **Benzyl benzoate, **Limonene, **Eugenol, **Linalool,
**Съставка на етеричното масло. 

Внимание! Преди употреба направете тест за чувствителност в лакътната свивка. Да не се използва от деца, бременни и кърмачки без консултация с лекар. Да не се използва неразредено. Съхранявайте на сухо, хладно и тъмно място, недостъпно за деца. 
Само за външна употреба!

10 мл

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 5.30 лв 10.65 лв
    Етеричното масло от върбинка се извлича чрез парна дестилация на листата на растението върбинка (Thymus Hiemalis). Притежава свежа и приятна цитрусова миризма и се използва като връхна нотка в парфюмерията. В козметични продукти се влага при проблемна кожа, тъмни петна, белези и акне. Добре се смесва с камфорови, цитрусови, билкови, флорални, ментови, пикантни и дървесни масла.
  • Поръчайте Нашата цена: 8.65 лв
    Притежава силен, свеж аромат с цитрусови нотки и в парфюмерията се използва като базова нотка. Комбинира се добре с аромати на бергамот, лимон, мента, лавандула, портокал, лайм, кедър, бял бор. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Използва се основно като репелент срещу комари
  • Поръчайте Нашата цена: 12.30 лв
    Био маслото от индийски тамян има дървесен, пикантен и освежаващ аромат. Bъpxy ĸoжaтa мacлoтo oĸaзвa пoдмлaдявaщo, бaлaнcиpaщo и пpoфилaĸтичнo дeйcтвиe. При ароматерапия има успокояващ ефект и премахва тревожността. Етерично масло от тамян за вътрешен прием може да видите тук Етерично масло от тамян
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat