Етерично масло от иланг-иланг - 10 / 30 мл

Етерично масло от иланг-иланг - 10 / 30 мл
Етерично масло от иланг-иланг - 10 / 30 мл Етерично масло от иланг-иланг - 10 / 30 мл

Цена: 11.75 лв (117.50 лв / 100 мл)

Код: SKU2350
Продуктът е спрян от продажба
Брой:
-
+
11.75 лв
Добавете в желани


Описание:

Етеричното масло от иланг-иланг има екзотичен, цветен и сладък аромат и се използва като средна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от жасмин, портокал, лимон, грейпфрут, нероли, ванилия, бензое, розмарин, лавандула, сандалово дърво, атласки кедър. Подходящо за мазна и смесена кожа. Спомага за балансиране на производството на серум. Стимулира растежа на косъма и укрепва корените на косата. Действа благоприятно при депресия, безсъние, нервно напрежение. Афродизиак.

Начин на употреба:

Всички етерични масла трябва да се разреждат в растително масло или друга подходяща база преди употреба върху кожата, както и преди добавяне към вана. Не се препоръчва директно и интензивно вдишване (например парна инхалация) на етерични масла за повече от 15-20 минути. Това не се отнася за вдишването на масла, разпръснати във въздуха чрез дифузер или арома лампа. За най-добър резултат използвайте арома лампа за 30-60 минути, след което я изключете за 30-60 минути и редувайте. Не забравяйте да проветрявате помещението периодично. Преди употреба, направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свърхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт. Съхранявайте на тъмно и хладно място, недостъпно за деца.

Рецепта от Зоя БГ

Нощен избелващ серум “Прелест”
за зряла кожа
Какво е необходимо?
5 мл масло от невен
5 мл масло от шипка
1 капка етерично масло от лимон
1 капка етерично масло от иланг-иланг

Смесете маслата от невен и шипка в подходящо шишенце, добавете етеричните масла и разклатете добре. Маслото от лимон е фототоксично и може да предизвика свърхчувствителност към слънчева светлина, затова нанасяйте серума само вечер.
 

Съставки (INCI):

Cananga odorata flower oil (Етерично масло от иланг-иланг)

10 / 30 мл

 

Още за съхранението на етеричните масла ТУК.

Повече за разликата между базовите и етеричните масла, четете ТУК.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 11.60 лв
    Бадемовото масло има богат мастнокиселинен състав и е подходящо за всички типове кожа. С изключително леката си текстура, то попива бързо и успокоява, като същевременно подхранва и заглажда фините линии.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.50 лв
    Българско лавандулово масло, получено след парна дестилация на свежи цветчета от Lavandula Angustifolia. Поради характерните климатични условия и качество на почвата, в България се произвежда едно от най-качествените лавандулови масла в света. Това е и една от причините, в момента България да е най-големият производител на лавандула в света.
  • Поръчайте Нашата цена: 8.10 лв
    Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, иланг-иланг, чаено дърво, бергамот, лимон. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Подхранва и укрепва корените на косата. Използва се в бленди срещу целулит. Действа енергизиращо и тонизиращо.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.75 лв
    Флоралните восъци са твърди, ароматни растителни восъци, които се получават по време на производството на флорален конктрет и абсолюти. Жасминовият восък е отлична ароматна съставка към натурални твърди парфюми, балсами, кремове и други твърди или полутвърди козметични продукти. Той е прекрасна веганска алтернатива в рецепти, които използват пчелен восък.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.15 лв
    Притежава свеж, цитрусов аромат. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, мащерка, жасмин, роза, тамян, ванилия, карамфил, индрише. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Използва се в бленди при целулит.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност