Етерично масло от евкалипт радиата - 10 мл

Цена: 7.65 лв (76.50 лв / 100 мл)

Производител: Zoya Goes Pretty ®
Код: SKU4791
Баркод: 3800231699137
в наличност:
Брой:
-
+
7.65 лв
Добавете в желани


Описание:

Притежава сладък, камфоров аромат и се използва като връхна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, чаено дърво, мащерка, мента, лимон. Има по-мек аромат от другия евкалипт (Eucalyptus globulus) и е по-подходящо за чувствителни хора. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа и коса, тъй като спомага за регулиране на себума. Действа тонизиращо и има благоприятен ефект при липса на концентрация.

Начин на употреба:

За ароматизиране на помещения добавете 5 капки в арома лампа. За масаж добавете 15 капки в 50 мл. базово масло. За вана добавете 3-5 капки масло във вана с топла вода и разбъркайте енергично. Внимание: Да не се използва от бременни, кърмачки и хора, страдащи от епилепсия и хипертония. Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Рецепта от Зоя БГ

Афтършейв “Smile”
Какво е необходимо?
42 г масло от пореч
16 г масло от карите
16 г масло от жожоба
8 капки етерично масло от бергамот
3 капки етерично масло от евкалипт

Разтопете маслото от карите на водна баня, добавете останалите съставки и разбъркайте добре. Нанесете непосредствено след бръснене.
 

Съставки (INCI):

Eucalyptus radiata leaf oil (Етерично масло от евкалипт радиата)

10 мл

Още за съхранението на етеричните масла ТУК.

Повече за разликата между базовите и етеричните масла, четете ТУК.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 9.15 лв
    Притежава свеж, цитрусов аромат. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, мащерка, жасмин, роза, тамян, ванилия, карамфил, индрише. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Използва се в бленди при целулит.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.50 лв
    Българско лавандулово масло, получено след парна дестилация на свежи цветчета от Lavandula Angustifolia. Поради характерните климатични условия и качество на почвата, в България се произвежда едно от най-качествените лавандулови масла в света. Това е и една от причините, в момента България да е най-големият производител на лавандула в света.
  • Поръчайте Нашата цена: 8.10 лв
    Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, иланг-иланг, чаено дърво, бергамот, лимон. Подходящо за мазна и склонна към омазняване кожа. Подхранва и укрепва корените на косата. Използва се в бленди срещу целулит. Действа енергизиращо и тонизиращо.
  • очакваме Нашата цена: 18.15 лв
    Притежава сладък, билков аромат и се използва като връхна нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от роза, портокал, розмарин, ветивер, индрише, сандалово дърво. Подходящо за всеки тип кожа. Тонизира и подобрява тена.
  • Поръчайте Нашата цена: 12.00 лв
    Притежава силен, остър аромат, който напомня лекарство и се използва като средна нотка в парфюмерията. Подходящо за мазна и склонна към омазняване коса и кожа.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност