Етерично масло от атласки кедър, Zoya Goes Pretty ®, 10 мл

Цена: 9.25 лв (92.50 лв / 100 мл)

Производител: Zoya Goes Pretty ®
Годно до: 31-07-2023
Код: SKU14832
Баркод: 3800231692268
в наличност:
Брой:
-
+
9.25 лв
Добавете в желани


100% чисто етерично масло от Атласки кедър (Cedrus atlantica)

Чисто етерично масло от Атласки кедър. Съществуват различни видове кедрово дърво, които се срещат в различни части на света. Родното място на Атлаският кедър е Атласката планина в Северна Африка на територията на Алжир и Мароко. Представлява вечнозелено дърво със сребърно-зелени иглички и красива осанка, която привлича погледите. Етеричното масло е извлeчeнo чрез парна дестилация на кората на дървото и представлява течност с жълтеникав до наситено кехлибарен цвят и фантастичен смолист и сладък аромат с дървесен оттенък, дължащ се на естествено присъстващите ароматни молекули химахалени, атлантони, атлатол. Много високо ценено не само заради уханието си, но и поради ценното му въздействие върху кожа склонна към омазняване, при изтъняла, безжизнена коса и при пърхот.   

Начин на употреба:

Само за външна употреба. За ароматизиране на помещения добавете 5 капки в дифузер или арома лампа. Разпръскването с помощта на дифузер на фина благоуханна пара е ефективен начин за пълноценна употреба на етерични масла, разкриваща магическия потенциал на ароматерапията. За масаж или влагане в рецепти за домащна козметика - добавете 15 капки в 50 мл. базово масло и разбъркайте.

Внимание:

Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Ако сте бременна, кърмите, имате свръхчувствителна кожа или искате да използвате етерично масло за детето си, първо се консултирайте с ароматерапевт.

Съставки (INCI):

Cedrus atlantica bark oil (етерично масло от кора на Атласки кедър)

10 мл


Още за съхранението на етеричните масла може да прочетете ТУК.
Повече за разликата между базовите и етеричните масла, четете ТУК.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 6.55 лв
    Маслото от бор се получава след парна дестилация на връхчетата и клонките на дървото. Активните му компоненти са пинен, камфен, лимонен, ферандрен и ценеол. Притежава приятен, смолист и мек аромат, с оттенък на мускус.
  • Поръчайте Нашата цена: 10.65 лв
    Етеричното масло от върбинка се извлича чрез парна дестилация на листата на растението върбинка (Thymus Hiemalis). Притежава свежа и приятна цитрусова миризма и се използва като връхна нотка в парфюмерията. В козметични продукти се влага при проблемна кожа, тъмни петна, белези и акне. Добре се смесва с камфорови, цитрусови, билкови, флорални, ментови, пикантни и дървесни масла.
  • Поръчайте Нашата цена: 8.95 лв
    Маслото от хвойна се получава след парна дестилация на частично изсушени плодове на растението. Неговите активни компоненти са пинен, сабинен, борнеол, камфен, терпинеол, цимол, мирцен и лимонен. Притежава свеж динамичен аромат, с леки дървесно смолисти нотки.
  • Поръчайте Нашата цена: 8.25 лв
    Притежава пикантен, тревист, мускусен аромат и се използва като базова нотка в парфюмерията. Комбинира се добре с етерични масла от лавандула, здравец, сандалово дърво, роза, индрише. Подходящо за всеки тип кожа. Афродизиак.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat