Емулгиращ восък - 100 г

Цена: 14.15 лв (14.15 лв / 100 г)

Производител: BiOrigins
Код: SKU11961
Баркод: 5055411918920
в наличност:
Брой:
-
+
14.15 лв
Добавете в желани


Описание:

Емулгиращият восък се получава от растителен спирт и негови производни. Минимум 80% цетеарилов спирт, комбиниран с 20% цетеарет 20. Спиртът е емулгиран, стабилизиран и произведен от редукцията на растителни масла и натурални восъци. Цетеарет 20 е гликолов етер, получен от комбинация от натурални цетилови и стеарилови спиртове (от кокосово масло) и цетеарилов спирт.

Употреба:

Емулгиращият восък е растителен емулгатор, използван за комбиниране на масла и вода в рецепти за козметични продукти. Използва се за регулиране на вискозитета в кремове, лосиони, серуми, фон дьо тени и балсами за коса. Добавете 4-5% от восъка спрямо теглото на останалите съставки в рецептата.
Само за външна употреба. Съхранение на сухо. Да се пази от деца. Да се пази от попадане в очите.

Съставки (INCI):

Emulsifying Wax (Cetearyl Alcohol/Ceteareth 20)

100 г

Класация на продукта по продажби
#897 в Био Козметика
#141 в Био Козметика > Съставки за козметика

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност