Екстракт от краставица - биo, Elemental, 10 мл

Цена: 6.75 лв (67.50 лв / 100 мл)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Най-продаван
Производител: Elemental
Годно до: 31-03-2024
Код: SKU17873
Баркод: 6424414011560
в наличност:
Брой:
-
+
6.75 лв
Добавете в желани


Овлажняващ екстракт от краставица за влагане в домашна козметика

Екстрактът от краставица е козметична съставка, която се използва за подобряване на тена и вида на кожата, успокояване на подпухнали очи, овлажняване и омекотяване на кожата. Има лек мирис на краставица. Екстрактът от краставица е подходящ при създаване на кремове за след слънце, почистващи продукти, лосиони, тоници и гелове. Има благоприятен ефект върху уморената, лишена от блясък и свежест кожа.

Употреба на Екстракт от краставица - био:

Като козметична съставка на формули за след слънце, почистващи продукти, кремове, лосиони, тоници, гелове, козметика за грижа за очите и за изсветляване на кожата. Препоръчително дозиране: 5-20 %. Водоразтворим.

Съставки (INCI):

Aqua (вода), Glycerin** (глицерин), Cucumis Sativus Fruit Extract* (eкстракт от краставица), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citric Acid 
* съставка от био земеделие; ** произведено от био съставки

10 мл

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 12.30 лв
    Хиалуроновата киселина на прах служи за изработване на хиалуронов гел. 1 грам e достатъчен за получаването на около 120 мл гел. Тази съставка е позната като изключително активна и то в ниски дози и има интензивен хидратиращ и повдигащ ефект.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.85 лв
    Воден разтвор на кератин, който се използва главно в продукти за увредена коса и в превантивни продукти за здрава коса. Кератинът прави косата по-малко склонна към разцепване на краищата и спомага за по-лесно разресване и обем.
  • Поръчайте Нашата цена: 8.15 лв
    Натурален консервант, който съхранява приготвената от Вас козметика, която съдържа водна фаза (продукти за коса, кремове, лосиони, тоник, шампоани, душгелове и др.). Има широк спектър на действие и е ефикасен против растеж на бактерии, гъбички и дрожди, мухъли в козметични продукти, съдържащи вода.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat