Едра хималайска сол, ZoyaBG ®, 300 г

Цена: 2.15 лв (0.72 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Мъничета
Очаквана дата на доставка
Производител: ZoyaBG ®
Годно до: 29-02-2028
Произход: Пакистан
Код: SKU4139
Баркод: 3800231694583
в наличност:
Брой:
-
+
2.15 лв
Добавете в желани

Предлагаме всички продукти с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 2.30 лв

Хималайска сол, едра, нерафинирана

Хималайската сол на едри кристали е добита от мини в Пакистан. Представлява естествена каменна сол с характерен цвят с розови нюанси, които могат да варират от бледо розов до наситено червеникав цвят. Основната причина за различията в цвета е естественото съдържанието на желязо. Освен цвета, хималайската сол се характеризира и с леки вариации в солеността си, като колкото по-светла е хималайската сол, толкова по-солен е вкусът ѝ. Едрата хималайска сол е нерафинирана, идеална за пълнене на трапезна мелничка за сол.

Начин на употреба на Едра хималайска сол:

Като пълнител за мелничка или овкусяване на гозби. Препоръчителният дневен прием на сол е не повече от 2-3 грама (по-малко от 1 чаена лъжичка).

300 г

Други продукти, които биха ви заинтригували

 • Поръчайте Нашата цена: 2.15 лв
  Хималайската сол e естествена каменна сол, добивана от мини в Пакистан. Тя е нерафинирана, като цветът й може да варира от бял до розов или червеникав, в зависимост от съдържанието на желязо. Тъй като е натурален продукт, цветът и солеността на хималайската сол от различни партиди могат да се различават.
 • Поръчайте Нашата цена: 3.40 лв
  Насипната едра хималайска сол се добива се по традиционен начин, тя е абсолютно естествен продукт, който съдържа всички естествени минерали с много мек и деликатен вкус.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: 1.65 лв
  Солети-Гризети са направени от смлян на каменна мелница български лимец, квас и хималайска сол. Пълнозърнести и веган. В рецептата са използвани основно местни продукти, произведени в малка био ферма. Имат натурален вкус и са с намалено съдържание на сол и глутен, което ги прави много подходящи за деца.
 • Поръчайте Нашата цена: 3.85 лв
  Киноата е култивирана преди около 4000 години в района на Андите. От нея се правят макаронени изделия, пуканки и хляб. Чудесно се комбинира със зеленчуци и лесно може да замести ориза в различни рецепти.
 • Поръчайте Нашата цена: 2.75 лв
  Морската сол се извлича с изпаряване на водата от моретата, океаните или солените езера. Включена в ястие, тя влияе на крайния резултат заради естествено запазеното минерално съдържание и различната си разтворимост.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat