Дунавска подправка "Вкусът на България" - 25 г

Цена: 4.95 лв (19.80 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Made in България
Производител: Spizing
Произход: България
Код: SKU9635
Баркод: 3800500289540
очакваме доставка
Брой:
-
+
4.95 лв
Добавете в желани


Описание:

Районирахме страната според местно растящите подправки и традиционните рецепти, за да установим какви са характерните за всеки регион комбинации от подправки и в какво се използват. Така създадохме серията “Вкусът на България”. Дунавска подправка - изтънчена комбинация, базирана на тарос. Това е подправката, разпространена в централна и северна България. Характеризира се с деликатен, сладък билков аромат.

• Съветваме да използвате с риба, пиле, агне, свинско.
• Съдържа рецепти за пиле с ориз и рибена чорба.

Всяка кутийка съдържа и 2 рецепти - характерни за региона идеи за използване на микса. Опаковката стига за две до три готвения за 4 човека, ако се използват в препоръчителните количества.

Съставки:

тарос, магданоз, босилек, синап, копър.

Подправките са без сол и захар, за да може всеки да прецени според вкуса и диетата си колко сол и захар да добави и дали да ги използва изобщо. Не използваме овкусители, оцветители, консерванти, концентрирани екстракти и подобрители на вкуса (мононатриев глутамат) или други изкуствени съставки.

Металната кутия е със специално предназначение дългосрочно съхранение на храни и гарантира 100% херметичност, което е изключително важно при съхранение на мляни подравки. Практически подправките не изветряват до отварянето на кутията.

25 гр.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • очакваме Нашата цена: 4.95 лв
  Родопска подправка - характерна комбинация от подправки на база джоджен и
  див кимион, която е типична за Родопския край, който е създал родопските
  сърми, смилянския боб, пататника, клина, чевермето и много други. Съдържа рецепти за родопски кюфтета и джуркан боб.
 • очакваме Нашата цена: 4.95 лв
  Балканска подправка - създадена e на базата на българската шарена сол. Комбинацията от балкански сминдух, чубрица и джоджен дава характерния български вкус на всяка рецепта, в която я използвате. Съдържа рецепти за пълнени чушки с боб и свинско с картофи на фурна.
 • очакваме Нашата цена: 4.95 лв
  Черноморска подправка - характерна комбинация от подправки за Черноморския и Добруджанския регион, базирана на девисил (лющян). Свежият и универсален профил на тази подправка пасва чудесно на богатия на продукти регион. Съдържа рецепти риба на фурна и добруджанска яхния.
 • Поръчайте Нашата цена: 4.95 лв
  Пиринска подправка - повлияна e от Банската капама и чомлека. Характерна е с комбинацията от ким, семена от копър и кимион, които дават свеж аромат на тежките месни ястия, характерни за региона и нов живот на продукти като кисело зеле, кочан и картофи. Съдържа рецепти за телешко с праз и зелева яхния.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност