Джинджифил на прах - био - 60/150 г

Цена: 4.75 лв (7.92 лв / 100 г)

Заместителен продукт
Производител: ZoyaBG ®
Годно до: 19-06-2024
Произход: Перу
Код: SKU5568
в наличност:
Брой:
-
+
4.75 лв
Добавете в желани

Предлагаме всички продукти с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 5.00 лв

Описание:

Био сертификат може да изтеглите от ТУК (изисква Adobe PDF Reader).

Джинджифилът е тревисто растение от семейството на куркумата, което произлиза от Източна Азия. Една от първите ориенталски подправки, внесени в Европа, днес той е неизменна съставка в редица рецепти от целия свят. Има силен парлив вкус и аромат на лимон.

Начин на употреба:

Използва се в комбинация с мед и канела в приготвянето на различни сладки печива като меденки и бисквити. Подходящ за поправяне на разнообразни сладки и солени ориенталски ястия.

Хранителна стойност за 100 г:

Енергия - 1272kJ/304kcal
Мазнини - 3.3 г
от които наситени - 1 г
Въглехидрати - 60 г
от които захари - 3 г
Белтъчини - 59.4 г
Сол - 0.1 г

Съставки:

Джинджифил на прах от биологично земеделие.

60 / 150 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 6.65 лв
    Органичнa канела от вида Cinnamomum verum (Cinnamomum zeylanicum), известна още като „истинска канела“ и „цейлонска канела“. Произхожда от Шри Ланка, за разлика от по-разпространената канела Cinnamomum Cassia, която вирее в Китай. Сравнена с касията, цейлонската канела съдържа минимално количество кумарин, има деликатен сладък аромат и вкус и е по-светлокафява на цвят.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.75 лв
    Куркумата (Curcuma longa L., сем. Zingiberaceae) се използва като подправка и лечебно растение в индийската народна медицина. Изключително подходяща за подправяне на редица ястия от азиатската кухня. Може да се използва и като естествен оцветяващ агент за сосове и печива - придава приятен жълт цвят.
  • Поръчайте Нашата цена: 3.35 лв
    Използвана от векове в традиционната индийска медицина, днес куркумата е позната най-вече като подправка. В Европа през Средновековието дори е била популярна като достъпен заместител на шафрана.
  • Поръчайте Нашата цена: 17.25 лв
    В кулинарията куркумата се използва не само за овкусяване на ястията, но и за тяхното оцветяване. С нея се подправят ориз, различни сосове, рибни ястия, горчици и майонези. В Индия куркумата се използва редовно за овкусяване на яйца, къри и редица други ястия.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.15 лв
    Важна подправка е в смеси като гарам масала и къри, докато в европейската кухня се използва повече самостоятелно в печива и зеленчукови ястия. Притежава отчетлив топъл аромат, напомнящ цитрусови кори и градински чай.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat