Гарам масала 50 г

Цена: 6.15 лв (12.30 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Най-продаван
Заместителен продукт
Производител: Suma
Код: SKU4201
Баркод: 5017601007678
Продуктът е спрян от продажба
Брой:
-
+
6.15 лв
Добавете в желани


Описание:

Буквално преведено - Гарам масала, означава микс от люти подправки. Тази ароматна и пикантна подправка се използва в различни ястия от индийската кухня. Не съдържа глутен, веган.

Съдържание:

Кориандър, канела, джинджифил, кимион и кардамон.

50 г

Други продукти, които биха ви заинтригували

 • Поръчайте Нашата цена: 4.85 лв
  Гарам масала е ароматна смес от подправки, широко използвана в кухнята на страните от Югоизточна Азия. Точните съставки варират според района и личния вкус.
 • Поръчайте Нашата цена: 3.60 лв 5.15 лв
  Гарам масала е ароматна смес от подправки, широко използвана в кухнята на страните от Югоизточна Азия. Точните съставки варират според района и личния вкус. Нашата Гарам масала представлява комбинация от кориандър, канела, джинджифил и карамфил.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: 8.25 лв
  Рас ел ханут е най-емблематичната подправка за Мароко. В превод от арабски означава буквално „глава на магазина“ и всъщност представлява най-добрата комбинация, която може да забърка собственикът на магазина за подправки от стоката, с която разполага.
 • Поръчайте Нашата цена: 7.15 лв
  Пири пири е традиционен микс в португалската кухня на основата на лютия пипер. „Пири пири“ е всъщност начинът, по който мозамбикските португалци произнасят pili pili - думата за пипер на суахили.
 • Поръчайте Нашата цена: 4.15 лв
  Важна подправка е в смеси като гарам масала и къри, докато в европейската кухня се използва повече самостоятелно в печива и зеленчукови ястия. Притежава отчетлив топъл аромат, напомнящ цитрусови кори и градински чай.
 • Поръчайте Нашата цена: 6.85 лв
  Заатар е традиционна подправка в Близкия Изток – микс от мащерка, печен сусам и т.нар. сумак. Съществуват различни вариации на съставките, по подобие на нашата шарена сол.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat