"Гайо Шоколад" е работилница за шоколад в България, в която се изработва истински шоколад, директно от фини сортове какаови зърна. За получаването на всяко едно блокче шоколад са нужни 3 седмици: какаовите зърна се пекат на място, мелят се в каменна мелница и получената шоколадова маса зрее, преди да бъде излята на ръка във форми.
Състав:
Какаово масло, пълномаслено сухо
мляко, обезмаслено сухо
мляко, нерафинирана захар, ванилия Бурбон, какаови зърна.
*може да съдържа следи от ядки.
Хранителни стойност на 100 г:
Енергийна стойност 2475.5 kJ / 591.7 kcal
Мазнини 39.7 g,
от които наситени 24.4 g;
Въглехидрати 50.3 g,
от които захари 48.7 g;
Белтъчини 8.4 g;
Сол 0.57 g.
80 гр