Брашно от тапиока - био - 400г

Цена: 5.85 лв (1.46 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
  • Най-продаван
Заместителен продукт
Производител: ZoyaBG ®
Годно до: 17-10-2024
Произход: Тайланд
Код: SKU3515
Баркод: 3800231697515
в наличност:
Брой:
-
+
5.85 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ


Предлагаме всички продукти с марка Зоя.БГ с 5% отстъпка онлайн. Цена в "Смесен Магазин": 6.20 лв

Описание:

Фино бяло брашно от тапиока, което може да се използва като сгъстител на супи, сосове или десерти. Може да замества други брашна в рецепти. Не съдържа глутен. Тапиоката е нишесте извличано от корена на маниока. Култивира се в различни части на света с различни имена - yucca, cassava, manioc. Тапиока не съдържа глутен и е с много ниско съдържание на протеин. Брашното може да се използва като сгъстител за супи и сосове и отлично за пълнеж на пайове. Добавено към безглутенови рецепти дава по-лепкава текстура.

Начин на употреба:

Използвайте като сгъстител за супи, сосове и кремове или добавете към безглутенови рецепти, за да получите по-лепкава текстура. Успешно замества царевичното нишесте - просто заменете всяка супена лъжица царевично нишесте с 2 супени лъжици брашно от тапиока. Подходящо е за направата на пудинги.

Хранителни стойности за 100 г:

Енергийна стойност - 1459kJ/349kcal
Мазнини - 0.2 г,
от които наситени - 0 г
Въглехидрати - 85 г,
от които захари - 3.5 г
Белтъчини - 0.6 г
Сол - 0 г

Съставки:

Био брашно от тапиока.

400 гр.

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 3.85 лв
    Пухкава, фино смляна структура. Безглутенов продукт с високо съдържание на диетични фибри. Отличен източник на протеини, което го прави подходящ за хора, които не консумират месо.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.55 лв
    Органичен бакпулвер, алтернатива на маята като набухвател за тестени и сладкиши. Веган и без глутен. Бакпулверът представлява смес от киселина и основа, но с вещество, което не им позволява да образуват реакция. Когато започне замесването на тесто, при добавянето на вода (или навлажняването) киселината реагира с основата.130 г
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat