Био универсален почистващ препарат – 1 л

Цена: 15.85 лв (15.85 лв / 1 Л)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
  • Най-продаван
Производител: Biolu
Код: SKU6998
Баркод: 8057432970021
в наличност:
Брой:
-
+
15.85 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГОписание:

Многофункционален и с широк спектър на приложение, този почистващ препарат премахва замърсвяванията и дезинфектира. Подходящ за почистване на повърхности и уреди в кухнята, плочки и подобна настилка в банята, както и на прозорци и обзавеждане. С приятен аромат на портокал. В удобна спрей опаковка. Продуктът не съдържа петролни деривати, парабени, SLS и SLES, оцветители и силикон, генно модифицирани организми и синтетични аромати. Разработен на базата на осапунени растителни масла, които притежават меко измиващо действие.

Nivel е италианска компания, която през последните 30 години се специализира в производството на иновативни и сертифицирани препарати за почистване на домакинството, които не само да не са вредни за околната среда, но и да съответстват на принципите за устойчив и етичен начин на живот. Основно тяхно правило е, че голямата промяна започва от малката крачка, направена в ежедневието. В този ред на мисли, техните продукти са изцяло растителни и не са тествани върху животни, а опаковките им са от 100% рециклирана пластмаса. Съставките са биоразградими и не нарушават естествения биологичен и органичен цикъл в природата.

Начин на употреба:

Напръскайте върху замърсената повърхност и оставете за няколко минути. След това почистете с микрофибърна кърпа или гъба.

Съставки:

Aqua (вода), cocoglucoside (кокоглюкозид), alcohol (алкохол), citrus aurantium dulcis oil* (масло от сладък портокал), Limonene ** (лимонен)
* съставки от биологично земеделие
** естествени компоненти на етеричните масла

1 л

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat