Био течен шоколад с кокос - 250 г

250 г

Цена: 16.95 лв (6.78 лв / 100 г)

Производител: Biona
Произход: Обединено кралство
Код: SKU5694
Баркод: 5032722313859
в наличност:
Брой:
-
+
16.95 лв
Добавете в желани


Описание:

Вкусен течен шоколад, смесен с крем от кокос и подсладен с нектар от кокосов цвят. С лека консистенция, приятен аромат и мек сладък вкус. Както кокосовият орех, така и какаото са богати на полезни мазнини, които се усвояват лесно от тялото. Нектарът от кокосов цвят е с нисък гликемичен индекс (съдържа само 10% фруктоза) и е богат на витамини и минерали. Екзотична комбинация, която ще ви засити за дълго време и ще задоволи нуждата от десерт.

Начин на употреба:

Идеален за намазване върху хляб, крекери или оризови бисквити, при приготвяне на кремове или сладък топинг за плодове, както и за добавяне в смутита и шейкове.

Съставки:

Кокос*, какао на прах*, нектар от кокосов цвят*
*съставки от биологично земеделие

Хранителна информация за 100 г:

Енергия - 2676 kJ/637 kcal
Белтъчини - 3,9 г
Въглехидрати - 15,3 г
от които захари - 10,2 г
Мазнини - 60,3 г
от които наситени - 52,8 г
Фибри - 8,8 г
Сол - 0,09 г

250 г

Други продукти, които биха ви заинтригували

  • Поръчайте Нашата цена: 6.15 лв
    Кокосов крем направен от био кокосови орехи. Кокосовите стърготини за приготвянето му са дехидратирани при 105 С, но при следващия производствен процес не се прилага топлина. Подходящ за използване в десерти, торти и като заместител на кокосовото мляко.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.75 лв
    Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафевия кокос. Цветът и богатия му вкус се дължат на високото съдържание на кокосово масло, като в голям процент са наситени мастни киселини. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност