Био тахан от черен сусам 250 г

Цена: 13.85 лв (5.54 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Най-продаван
Производител: Carley's
Произход: Обединено кралство
Код: SKU4209
Баркод: 5055052606835
в наличност:
Брой:
-
+
13.85 лв
Добавете в желани


Описание:

Тахан от биологични, небелени семена на черен сусам от Боливия и студено пресовано масло от сусам. Приготвено от непечени и обработени под 44°C семена, без добавена сол. Източник на минерали и антиоксиданти.

Съхранява се в хладилник след отваряне и се консумира в рамките на три месеца. Може да се появи отделен слой мазнина на повърхността на маслото, което е нормално. Просто разбъркайте, за да се върне нормалната консистенция. Сертифициран био продукт. Във фабриката за производство никога не се използват рафинирани масла, палмова мазнина или други изкуствени съставки.   

* Суров
* Не съдържа глутен
* Веган
* Без добавена сол
* Без добавена захар
* Без ГМО съставки

Съдържание:

сурови семена от черен сусам 70%*, студено пресовано масло от сусам*
*от биологичен произход

Хранителни стойности за 100 г:

Енергия - 565kcal/2363kJ
Протеин - 13.6 г
Въглехидрати - 17.6 г
от които захари - 0.2 г
Мазнини - 58.9 г
от които наситени - 7.9 г
Фибри - 8.8 г
Калций - 741 мг
Сол - 0.0205 г


250 г

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 11.95 лв
    Суров био сусамов тахан - тъмен. Таханът е паста, която се прави от смлени сусамови семена. Натуралният сусам е една от най-богатите храни на планетата. Таханът е основна съставка в хумуса и в други близкоизточни храни. 250 г
  • Поръчайте Нашата цена: 4.25 лв
    Сода бикарбонат може да се използва като набухвател, вместо бакпулвер, също и като средство за почиствнае на дома. Подходяща е за вегетарианци и вегани, не съдържа ядки, мляко, казеин, яйца, глутен и соя.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност