Био сушени смокини - насипни

Цена: 26.75 лв (26.75 лв / 1 кг)

Годно до: 30-04-2022
Произход: Турция
Код: SKU1961
Баркод: 775619437243
в наличност:
Брой:
-
+
26.75 лв
Добавете в желани
 


Описание:

Смокини, био земеделие


Смокините са плод с високи хранителни стойности. От всички плодове те съдържат най-много калций, 100 г сушени плодове доставят 16% от дневната препоръчителна доза калций. Освен това смокините са много добър източник на фибри, които са изключително важни за храносмилателния процес, тъй като не позволяват на фруктозата да пренатовари черния дроб. Те също така са добър източник на мед, магнезий, манган, калий и витамин К. Съдържат антиоксиданти, флаваноиди, полифеноли и имат лек лаксативен ефект.

Без консерванти, оцветители и захар.

Здравейте! Благодарим, че избирате насипни храни и правите по-осъзнат и по-устойчив избор за околната среда.

  • 1
    Голяма част от нашите насипни храни са с биологичен произход или най-малкото не са третирани с никакви пестициди и хербициди. Това ги прави примамливи за някои видове насекоми
  • 2
    Ако в кухнята имате предвидени добре затварящи се съдове за любимите насипни, препоръчваме да ги прехвърлите от нашите хартиени опаковки, които служат основно за транспорт
  • 3
    Ако все пак забележите нещо, което ви притеснява, ние с радост ще приемем рекламацията. Молим да бъде подадена към нас не по-късно от 2 седмици от получаване на поръчката ви

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 12.15 лв
    Кашуто е широко използвано в традиционната кухня на Югоизточна Азия в супи, яхнии и месни ястия. Плътният му вкус с повече сладки нотки от останалите ядки, както и фактът, че много бързо омеква след накисване, го превръщат в ключова съставка в съвременните вегетариански и сурови рецепти.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.65 лв
    Кокосово мляко се произвежда от настърганата сърцевина на кафевия кокос. Цветът и богатия му вкус се дължат на високото съдържание на кокосово масло, като в голям процент са наситени мастни киселини. Традиционно, месестата част на кокоса се смила на дребно и се смесва с малко вода.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat