Био светла кафява захар – 500 г

Цена: 6.05 лв (1.21 лв / 100 г)

Очаквана дата на доставка
Заместителен продукт
Производител: Alce Nero
Годно до: 11-05-2026
Произход: Италия
Код: SKU6086
Баркод: 8009004850095
в наличност:
Брой:
-
+
6.05 лв
Добавете в желани


Описание:

Нерафинирана светла кафява захар на кристали. Захарната тръстика, от чиито сок е приготвена, е отгледана в малки земеделски ферми в Централна Америка. Продуктът е сертифициран спрямо стандартите на биологичното земеделие и по регламентите на Честна търговия (Fair Тrade). 
Поради по-високото си водно съдържание, кафявата захар е с по-ниска калорийна стойност. Тя не преминава през процеси на химическа преработка и избелване, на което се дължи характерния й цвят. 
За получаване на светла кафява захар, сиропът от захарна тръстика се смила и се изварява, за да се сгъсти. По време на този процес се получават малките кристалчета. По-светлият кафяв цвят на захарта се дължи на краткия процес на преработка и на по-ниското съдържание на меласа в нея. Това се отразява и на вкуса й – той е по-лек и ненатрапчив.

Съставки:

Био светла кафява захар на кристали

500 г

Класация на продукта по продажби
#1436 в Био и натурални храни
#47 в Био и натурални храни > Подсладители

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 6.85 лв
    Панела е вид захар, която се извлича директно от захарна тръстика. Процесът на преработка се изпълнява главно на ръка, съобразно техниките, използвани поколения наред. Поради тази причина, тази кафява захар е естествена, нерафинирана и неизбелвана.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.85 лв
    Произведено от зрели дългоплодни домати, набрани в периода юли-септември по време на идеалния етап на зреене и обработени до 8 часа след брането. С добре-структурирана плътност, сладък и нежен вкус. За приготвяне на супи, основни ястия или италиански специалитети.
  • Поръчайте Нашата цена: 3.25 лв
    Смята се, че бялото брашно, смляно на каменна мелница, е по-добрият избор от бялото брашно от индустриалните мелници. Бялото брашно от каменна мелница е с леко кремав оттенък и страхотен аромат. Хлябът от него е по-тъмен цвят, поради липсата на избелители.
Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat