Био рициново масло - наливно

Цена: 3.50 лв (11.67 лв / 100 г)

Код: SKU8148
в наличност:
Брой:
-
+
3.50 лв
Добавете в желани


Описание:

Попива бавно, а консистенцията му е гъста и лепкава, поради което рядко се използва самостоятелно върху кожата. Популярно средство за подхранване на косата, веждите и миглите, рициновото масло заздравява косъма и стимулира растежа.

Начин на употреба:

Смесете малко количество рициново масло с масло по избор, нанесете в корените на косата и масажирайте нежно. Оставете да действа няколко часа или цяла вечер и отмийте добре.

Рецепта от Зоя БГ

Маслена маска за почистване на лице
Какво е необходимо ?
30 мл масло от рицин
10 мл масло от гроздови семки
10 мл масло от жожоба
2 к. масло от чаено дърво
2 к. масло от лавандула

Смесете всички съставки в стъклено шише с пипета. Вечер, преди сън почистете добре лицето си с флорална вода от лайка или лавандула. Капнете няколко капки от сместа на дланта си и масажирайте с нежни кръгообразни движения цялото си лице. Оставете маслото да действа 15 минути. Намокрете с топла вода мека, чиста кърпа от лен или памук и нежно почистете лицето си с нея. Кърпата трябва да е топла през цялото време. Хидратирайте лицето с леко масло, подходящо за Вашия тип кожа. Маската е подходяща за проблемна и склонна към омазняване кожа.
 


За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.

Съставки (INCI):

*Ricinus communis (рициново масло) seed oil.
*съставка от органичен произход.
Класация на продукта по продажби
#61 в Био Козметика
#28 в Био Козметика > Съставки за козметика

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 14.75 лв
    Витамин Е (токоферол). Използва се основно като антиоксидант и предпазва от гранясване. Не съдържа ГМО съставки.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.50 лв
    Българско лавандулово масло, получено след парна дестилация на свежи цветчета от Lavandula Angustifolia. Поради характерните климатични условия и качество на почвата, в България се произвежда едно от най-качествените лавандулови масла в света. Това е и една от причините, в момента България да е най-големият производител на лавандула в света.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.15 лв
    Нерафинираното кокосово масло се извлича чрез студено пресоване на вътрешността на кокосовите орехи. С характерния си тропически аромат и приятен сладък вкус, кокосовото масло e чудесна алтернатива на краве маслото както в сладки, така и в солени ястия.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност