Био растителен глицерин - наливен

Био растителен глицерин - наливен
Био растителен глицерин - наливен Био растителен глицерин - наливен Био растителен глицерин - наливен

Цена: 3.90 лв (7.80 лв / 100 г)

Код: SKU8158
в наличност:
Брой:
-
+
3.90 лв
Добавете в желани


Описание:

Глицерин от растителен произход, без палмово масло. Отличава се със свойството си да задържа влагата в кожата, като същевременно придава мекота и я успокоява.

Начин на употреба:

Добавете 1-5% глицерин към флорална вода или базово масло, за да омекотите и хидратирате кожата, косата или ноктите си. В продукти за лице не използвайте повече от 2% глицерин.

Рецепта от Зоя БГ

Освежаващ тоник
за почистване на лице
Какво е необходимо ?
25 мл флорална вода от роза
25 мл флорална вода от лавандула
5 к. масло от лавандула
5 к. глицерин

Смесете всички съставки в 50 мл шише със спрей помпа и ползвайте сутрин и вечер за почистване и освежаване на лицето. Не почиства грим.
 


За още рецепти и идеи разгледайте нашия блог Кукуряк.

Съставки (INCI):

*Glycerin (глицерин от соево и царевично масло)
*съставка от органичен произход.
Класация на продукта по продажби
#261 в Био Козметика
#70 в Био Козметика > Съставки за козметика

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 2.15 лв
    Восъкът е аморфно вещество е и структурата му зависи от температурата. При стайна температура има плътна консистенция и е крехък. Топи се при 62-72 градуса, като при нагряването медният аромат се усилва.
  • Поръчайте Нашата цена: 14.75 лв
    Витамин Е (токоферол). Използва се основно като антиоксидант и предпазва от гранясване. Не съдържа ГМО съставки.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.60 лв
    Бадемовото масло има богат мастнокиселинен състав и е подходящо за всички типове кожа. С изключително леката си текстура, то попива бързо и успокоява, като същевременно подхранва и заглажда фините линии.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.35 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.50 лв
    Българско лавандулово масло, получено след парна дестилация на свежи цветчета от Lavandula Angustifolia. Поради характерните климатични условия и качество на почвата, в България се произвежда едно от най-качествените лавандулови масла в света. Това е и една от причините, в момента България да е най-големият производител на лавандула в света.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност