Био пълнозърнеста спелта – 500 г

Цена: 5.35 лв (1.07 лв / 100 г)

Очаквана дата на доставка
Производител: Verival
Произход: Австрия
Код: SKU8596
Баркод: 9004617001109
в наличност:
Брой:
-
+
5.35 лв
Добавете в желани
 


Описание:

Спелтата е подходяща за печива, защото има относително високо съдържание на глутен. Има качествата на пшеницата и мек ядков вкус. Тъй като е древно зърно, което не е обработвано от конвенционално земеделие, огранизмът я понася добре.

Начин на употреба:

Подходяща за приготвяне на печива. Брашното от спелта прави бисквитите по-рохки и вкусни. При варене спелтата се нуждае от повече вода, за разлика от другите зърнени храни.

Съставки:

100% зърно спелта от био земеделие

Хранителна информация за 100 г.:

Енергийна стойност – 1438 kJ / 341 kcal
Мазнини – 2.8 г;
от които наситени – 0.5 г;
Въглехидрати – 0.9г,
от които захари – 0.9 г;
Фибри - 8.9 г;
Белтъчини – 11 г;
Сол – 0 г.

500 гр.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 4.35 лв
    Ечемикът е една от най-древните култури, използвана от човека за неговата прехрана. Данни сочат, че той се е отглеждал в Древна Гърция като основна зърнена култура. Познат по-често като суровина в пивоварната търговия и за производство на безкофеинов заместител на кафето.
  • Поръчайте Нашата цена: 2.35 лв
    Богат на въглехидрати, белтъчини, мазнини, той е с висока хранителна стойност зърнена култура, 100 гр. Лимец осигуряват достатъчно протеини за един ден. Той съдържа два пъти повече ненаситени мазнини от пшеницата и благодарение на влакната си е много смилаем.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.95 лв
    Спелта сорт Triticum coccum, отгледана в италианските региони Тоскана, Марке, Ломбардия и Пиемонт спрямо стандартите на биологичното земеделие. Перлената спелта преминава през 2 основни процеса на рафиниране. На първия етап от семената е премахната обвивката.
  • очакваме Нашата цена: 2.85 лв
    Просото е зърнена култура с особена важност в Африка и Югоизточна Азия, използвана от месните от хилядолетия. От него се правят макаронени изделия, хляб и други печива. В Русия го сваряват на каша, а у нас традиционно участва във варенето на боза. Просото се комбинира чудесно със зеленчуци и може да замести амаранта и киноата в различни рецепти.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност