Цена: 3.25 лв (1.63 лв / 100 г)
Просото е зърнена култура с особена важност в Африка и Югоизточна Азия, използвана от месните от хилядолетия. От него се правят макаронени изделия, хляб и други печива. В Русия го сваряват на каша, а у нас традиционно участва във варенето на боза. Просото се комбинира чудесно със зеленчуци и може да замести амаранта и киноата в различни рецепти.
Не е необходимо предварително накисване. Изплакнете добре и сварете в съотношение 1:3 за 20 минути или докато омекне. Изцедете водата и добавете към любимата си рецепта.
Просо от биологично земеделие
Енергийна стойност - 1493kJ/357kcalМазнини - 3.9 г от които наситени - 0.9 гВъглехидрати - 68.7 г от които захари - 1.51 гПротеини - 10.6 гСол - 0.01 г
Други мъничета - ТУК
Вашето име:
Вашият e-mail:
Текст:
Друго: (оставете това поле празно):
* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност