Био праз-лук за покълване 6 г

Био праз-лук за покълване 6 г
Био праз-лук за покълване 6 г Био праз-лук за покълване 6 г

Цена: 4.59 лв (76.50 лв / 100 гр)

Производител: Bavicchi
Произход: Италия
Код: SKU4239
Баркод: 8003419011249
в наличност:
Брой:
-
+
4.59 лв
Добавете в желани
 


Описание:

Покълването на семена става лесно, почти без никакви усилия. Те израстват за няколко дни, в домашни условия, по всяко време на годината. Кълновете осигуряват по-големи количества хранителни вещества, във вид, който е по-лесен за усвояване от организма, в сравнение с вече узрялото растение. Праз-лукът, също както лукът и чесънът, губят специфичния си силен аромат, когато покълнат и стават по-лесни за храносмилане. По време на процеса се развива жив хлорофил, който елиминира проблема с лошия дъх. Времето за покълване е доста дълго – „опашчиците“ се появяват чак след 1 седмица. Още 1 седмица е необходима, за да завърши растежът. Кълновете от праз-лук са богати на аминокиселини , ензими, витамини и минерални елементи. Известни са като природен антибиотик и дезинфектант, повлияват добре възпаления, язва и храносмилателни проблеми.

Накисване: 12 часа
Изплакване: 2-3 пъти на ден
Покълване: 8-14 дни
Височина: 2.5 сm до 5 cm
Метод:уред за покълване

Начин на употреба:

Накиснете семената във вода със стайна температура - количеството трябва да е колкото да ги покрие. След 12 часа ги изплакнете добре под течаща вода и ги разстелете равно върху съд за покълване, както е показано на опаковката. Промивайте семената по 2-3 пъти на ден, докато покълнат напълно. При промиването следете да са отцедени добре, защото започнат да гният/мухлясват, ако има излишно количество вода. Когато са готови, може да ги замразите и да ги съхранявате няколко дни, след което могат да продължат да растат. Преди консумация измийте кълновете както миете нормална салата.

Продуктът може да съдържа следи от зърнени култури, соя и синап.

Още продукти на Bavicchi.

6 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 4.59 лв
    Чесънът, също както лукът и праз лукът, губят специфичния си силен аромат, когато покълнат и стават по-лесни за храносмилане. По време на процеса се развива жив хлорофил, който елиминира проблема с лошия дъх.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.59 лв
    Покълналите семена рукола (Eruca Sativa) имат сладък, мек, ядков вкус, който се съчетава чудесно със салати и сандвичи. Подходящи са също като добавка към кисело мляко. Съдържат витамини A, B, C и E, а също и отлични антиоксиданти, които подсилват имунната система.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.59 лв
    Покълването на семена става лесно, почти без никакви усилия. Те израстват за няколко дни, в домашни условия, по всяко време на годината. Кълновете осигуряват по-големи количества хранителни вещества, във вид, който е по-лесен за усвояване от организма, в сравнение с вече узрялото растение. Тъмнозелените листа на детелината указват изобилие от хлорофил, за чиято молекула е известно, че е много близка по структура до тази на хемоглобина в човешката кръв.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност