Био перлен ечемик – 400 г

Цена: 3.65 лв (0.91 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
  • Най-продаван
Очаквана дата на доставка
Производител: Alce Nero
Произход: Италия
Код: SKU6091
Баркод: 8009004300156
в наличност:
Брой:
-
+
3.65 лв
Добавете в желани
 

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ



Описание:

Ечемик, отгледан по хълмовете на италианските области Умбрия, Марке и Лацио спрямо стандартите на биологичното земеделие. Преминал щадяща преработка за премахване на външната люспа на зърното и внимателно полиран, перленият ечемик става по-лесен за обработка, а неговото приготвяне отнема по-малко време.

Начин на употреба:

Консумирайте самостоятелно или добавете към супи и яхнии, вкусно ризото със зеленчуци или салати. 

Хранителна информация за 100 г:

Енергийна стойност - 1501 kJ/355 kcal
Мазнини - 1.4 г
от които наситени - 0.29 г
Въглехидрати - 70.5 г
от които захари - 0 г
Белтъчини - 10.4 г
Сол - 0.0075 г

Съставки:

Био перлен ечемик
* Може да съдържа следи от ядки или сусам

400 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 4.35 лв
    Ечемикът е една от най-древните култури, използвана от човека за неговата прехрана. Данни сочат, че той се е отглеждал в Древна Гърция като основна зърнена култура. Познат по-често като суровина в пивоварната търговия и за производство на безкофеинов заместител на кафето.
  • Поръчайте Нашата цена: 2.35 лв
    Макар да е особено популярна в Русия, където я наричат „гречка“, елдата произхожда от Югоизточна Азия. Руснаците я консумират на каша, докато в Япония се използва най-вече за направата на нудъли. Елдата може да се приготвя със зеленчуци вместо ориз, да сме смели на брашно или да се накисва за една нощ и да се добавя към сутрешната закуска.
  • Поръчайте Нашата цена: 3.85 лв
    Киноата е култивирана преди около 4000 години в района на Андите. От нея се правят макаронени изделия, пуканки и хляб. Чудесно се комбинира със зеленчуци и лесно може да замести ориза в различни рецепти.
  • Поръчайте Нашата цена: 3.05 лв
    За приготвянето на това пълнозърнесто ръжено брашно е използвана специално подбран сорт ръж, отгледан на ниви край с. Стамболово. Брашното е смляно на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословнo.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност