Био етерично масло от черен пипер - 9 мл

Цена: 33.15 лв (368.33 лв / 100 мл)

Производител: Tisserand® Aromatherapy
Годно до: 31-01-2023
Код: SKU5545
Баркод: 5017402008096
в наличност:
Брой:
-
+
33.15 лв
Добавете в желани


Описание:

Етеричнотo масло от черен пипер е подходящо при умора, стрес, депресивни състояния и слабост. Инхалации с масло от черен пипер подобряват състояние при настинки и грип, защото има загряващо действие. Има болкоуспокояващо и антиспазматично действие при мускулни спазми и крампи.

Аромат:

Загряващ, остър и пикантен.

Начин на употреба:

За ароматизиране на помещения добавете 6-8 капки в арома лампа. За масаж добавете 5 капки етерично масло в 10 мл базово масло. За вана добавете 4-6 капки етерично масло в 20 мл базово масло във вана с топла вода и разбъркайте енергично.

Внимание:

Преди употреба направете тест за чувствителност в ямката на лакътната свивка. Само за външна употреба. Не използвайте неразредени етерични масла на кожата. Избягвайте контакт с чувствителни зони като очите. Пазете от деца. Не използвайте етерични масла за деца под 5-годишна възраст. Консултирайте се с лекар за употреба по време на бременност, при заболявания или лечение с медикаменти. Не използвайте за инхалации, ако страдате от астма, както и при деца под 10-годишна възраст. Броят на капките означава максимален брой капки в комбинация с етерични масла. Ако имате чувствителна кожа или за деца 5-12 год. възраст, използвайте за масаж 2 капки в 10 мл базово масло. Пазете от боядисани повърхности, пластмаса и открити пламъци. Съхранение на сухо и хладно.

Съставки (INCI):

Piper nigrum seed oil* (Етерично масло от черен пипер)
*съставка от органично земеделие
Алергени от етеричното масло: Limonene, Linalool.

9 мл

 

Още за съхранението на етеричните масла ТУК.

Повече за разликата между базисните и етеричните масла, четете ТУК.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност