Био гел за съдомиялна машина – 1 л

Цена: 19.25 лв (19.25 лв / 1 Л)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Най-продаван
Очаквана дата на доставка
Заместителен продукт
Производител: Biolu
Код: SKU7001
Баркод: 8057432970038
в наличност:
Брой:
-
+
19.25 лв
Добавете в желани


Описание:

Концентриран препарат за съдове с приятен аромат на портокал, подходящ за използване в съдомиялни машини. Премахва лесно мазните замърсявания и придава чистота и блясък. Продуктът не съдържа петролни деривати, парабени, SLS и SLES, оцветители и силикон, генно модифицирани организми и синтетични аромати. Разработен на базата на осапунени растителни масла, които притежават меко измиващо действие.

Nivel е италианска компания, която през последните 30 години се специализира в производството на иновативни и сертифицирани препарати за почистване на домакинството, които не само да не са вредни за околната среда, но и да съответстват на принципите за устойчив и етичен начин на живот. Основно тяхно правило е, че голямата промяна започва от малката крачка, направена в ежедневието. В този ред на мисли, техните продукти са изцяло растителни и не са тествани върху животни, а опаковките им са от 100% рециклирана пластмаса. Съставките са биоразградими и не нарушават естествения биологичен и органичен цикъл в природата.

Начин на употреба:

Подгответе предварително съдовете като премахнете оостаналата храна и мазнина от тях с помощта на гъба. В миялната машина добавете не повече от 30 мл от препарата и включете на избраната програма.

Съставки:

Aqua (вода), etidronic acid (етидронова киселина), sodium hydroxide (натриев хидроксид), cocoglucoside (коко глюкозид), xantan gum (ксантанова гума), citrus aurantium dulcis (етерично масло от портокал) peel oil*, limonene** (лимонен)
* съставки от биологично земеделие
** естествени компоненти на етеричните масла

Внимание: 

Да се пази от студ и замръзване. Да се избягва контакт с очите и лигавиците. Не прекалявайте с употребата на препарата. Не поглъщайте. Да се съхранява на място, недостъпно от деца. Да се избягва контакт с алуминий, мрамор и други фини повърхности. Да не се допуска изпускане в околната среда.


1 л

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat