Биоразградима четка за зъби - зелена

Биоразградима четка за зъби - зелена
Биоразградима четка за зъби - зелена Биоразградима четка за зъби - зелена

Цена: 6.05 лв (6.05 лв / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Най-продаван
Производител: berlin biobrush
Код: SKU10274
Баркод: 4260463970043
в наличност:
Брой:
-
+
6.05 лв
Добавете в желани


Описание:

Четка за зъби от природни суровини - биопластмасата на нашата "био-четка" се прави от целулозни остатъци от дървопреработвателната промишленост. Дървесината идва от устойчиво горско стопанство (със сертификат). От нея се прави дръжката на четката и опаковката. Косъмчетата на четката са найлонови и се правят на основа на рициново масло. Според независими стоматолози, от лекарска гледна точка найлонът все още е идеалният материал по отношение на хигиената.

• Няма вредни пластификатори
• Биоразградими над 90% - нашите цветове отговарят на стандартите DIN EN 13432. Нашата биопластмаса е биоразградима съгласно DIN EN ISO 14855, а първокласната ни опаковка е дори компостируема в градината.
• Добра цена
• Гладко отрязани косъмчета - краищата на косъмчетата са добре заоблени. Знаем, че е важно да се стига до междинните пространства. Много важно - не забравяйте да използвате конец за зъби!
• Твърдост на косъма средна до мека - добрият резултат от почистване чрез твърди влакна не оправдава нараняването в устата, казват нашите експерти. Ето защо зъболекарите препоръчват меки влакна.
• Глава на четката средна до малка - максимална почистваща възглавничка по отношение на оптималното достигане на всички зъби.
• Косъмчета на снопове - корпусите на плътните влакна оптимизират резултата от почистването. Освен това, пространствата за сушене са важни, така че да не могат да се натрупват бактерии.
• Глава на четката под ъгъл - това е удобен начин да достигнете до задните кътници.

Всичко останало е техника. Също така, не забравяйте, че така допринасяте за предпазването на околната среда! И използвайте конец за зъби.

1 бр.

Класация на продукта по продажби
#702 в Био Козметика
#158 в Био Козметика > Тяло и баня
#27 в Нови продукти

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: 6.05 лв
  Бяла четка за зъби от природни суровини - биопластмасата на нашата "био-четка" се прави от целулозни остатъци от дървопреработвателната промишленост. От нея се прави дръжката на четката и опаковката. Косъмчетата на четката са найлонови и се правят на основа на рициново масло.
 • Поръчайте Нашата цена: 8.35 лв
  Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
 • Поръчайте Нашата цена: 7.55 лв
  Агар-агар представлява полизахарид, извлечен от червени и кафяви водорасли. Особено популярен сред вегетарианците, агар-агар се използва основно като растителна алтернатива на желатина. Подходящ е за приготвяне на желета, мусове, пудинги и други десерти или за сгъстяване на сосове.
 • Поръчайте Нашата цена: 4.35 лв
  Дъвки без захар и без аспартам, с аромат на свежа мента. Не съдържат нищо изкуствено, без добавена захар и веган, само с растителни съставки и биоразградима основа за дъвки.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За да се свържем с Вас, данните Ви ще бъдат обработени. За повече информация вижте Политиката за поверителност