Балканска подправка "Вкусът на България" - 30 г

Цена: 4.95 лв (16.50 лв / 100 г)

Произход: България
Код: SKU9634
Баркод: 3800500289564
Продуктът е спрян от продажба
Брой:
-
+
4.95 лв
Добавете в желани


Описание:

Районирахме страната според местно растящите подправки и традиционните рецепти, за да установим какви са характерните за всеки регион комбинации от подправки и в какво се използват. Така създадохме серията “Вкусът на България”. Балканска подправка - създадена e на базата на българската шарена сол. Комбинацията от балкански сминдух, чубрица и джоджен дава характерния български вкус на всяка рецепта, в която я използвате.

• Съветваме да използвате с телешко, пиле, свинско, агне, зеленчуци.
• Съдържа рецепти за пълнени чушки с боб и свинско с картофи на фурна.Всяка кутийка съдържа и 2 рецепти - характерни за региона идеи за използване на микса – една с месо и една без. Опаковката стига за две до три готвения за 4 човека, ако се използват в препоръчителните количества.

Съставки:

чубрица, червен пипер, джоджен, кориандър, черен пипер, сминдух, босилек, риган, мащерка.

Подправките са без сол и захар, за да може всеки да прецени според вкуса и диетата си колко сол и захар да добави и дали да ги използва изобщо. Не използваме овкусители, оцветители, консерванти, концентрирани екстракти и подобрители на вкуса (мононатриев глутамат) или други изкуствени съставки.

Металната кутия е със специално предназначение дългосрочно съхранение на храни и гарантира 100% херметичност, което е изключително важно при съхранение на смлени подправки. Практически подправките не изветряват до отварянето на кутията.

Произведено в:

България

30 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност