Бакпулвер без глутен - 200 г

Цена: 8.10 лв (4.05 лв / 100 г)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Производител: Suma
Код: SKU3806
Баркод: 5017601037637
в наличност:
Брой:
-
+
8.10 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГ



Описание:

Идеален за печива, приготвени без глутен и пшеница или мая. Бакпулверът без глутен е произведен от оризово брашно (не от пшенично нишесте) и има отлични набухвателни свойства.

Начин на употреба:

1 ч.л. бакпулвер се добавя към 100 г чисто брашно, разбърква се добре.

Съставки:

Оризово брашно, динатриев дифосфат, сода бикарбонат

Хранителни стойности за 100 гр:

Енергийна стойност 676kJ/159kcal
Мазнини 0 гр
от които наситени 0 гр
Въглехидрати 36.0 гр
от които захари 0 гр
Фибри 0 гр
Белтъчини 3.4 гр
Сол 32 гр

200 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 4.25 лв
    Сода бикарбонат може да се използва като набухвател, вместо бакпулвер, също и като средство за почиствнае на дома. Подходяща е за вегетарианци и вегани, не съдържа ядки, мляко, казеин, яйца, глутен и соя.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.40 лв 6.75 лв
    Сода бикарбонат 200 г. Безглутенова алтернатива на маята, содата бикарбонат е чудесен набухвател за сладкиши, бисквити и содени питки. Може да се използва и като заместител на почистващите препарати в домакинството.
  • очакваме Нашата цена: 7.85 лв
    Бяло безглутеново брашно - смес от растения, които естествено не съдържат глутен. 1 кг. Направено без ядки, мляко, казеин, яйца, глутен, соя. Подходящо за вегетарианци и вегани.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност