Бадемов протеин - био - 125 г

Цена: 10.65 лв (8.52 лв / 100 г)

Код: SKU12659
Баркод: 3800231699533
Временно спрян
Брой:
-
+
10.65 лв
Добавете в желани


Чист растителен протеин от бадемови ядки - от органично земеделие

Бадемовият протеин е много подходящ за хора, търсещи алтернатива на млечните (суроватъчни) и соевите протеини. Получава се чрез обезмасляване на висококачествени органични бадемови ядки, без участието на химически разтворители - с механично пресоване. Грубият протеин се стрива на прах с технология kryonert®, при която процесите протичат без кислород и с контролиране на температурата. Така се запазват ценните протеинови структури, витамините, минералите и вторичните растителни вещества. Протеинът се усвоява много добре от организма и удължава чувството за ситост.

Начин на употреба:

Добавете 1-2 с.л. към вода, фреш, ядково мляко, шейк или зърнена закуска. Комбинира се както със сладки, така и със солени храни. Особено подходяща добавка към протеинови шейкове, смути и десерти, заради приятния му лек ядков вкус.
Хранителна стойност за 100 г:
Енергийна стойност - 1567kJ / 375kcal
Мазнини - 12 г,
от които наситени - 1.7 г ;
Въглехидрати - 7 г,
от които захари - 7 г;
Фибри - 16 г;
Белтъчини - 53 г;
Сол - 0.048 г

Съставки:

био протеин от ядки на бадем (Amygdalus communis L.).
Съдържа ядки!

125 г

Класация на продукта по продажби
#48 в Супер храни
#69 в Хранителни добавки

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 8.95 лв
    Тиквеният протеин се извлича чрез пресоване на тиквените семена, при което се отделя мазнината. Лесен за храносмилане, тиквеният протеин се отличава с наситен ядков аромат и леко сладък вкус.
  • Поръчайте Нашата цена: 5.15 лв
    Брашно, приготвено от свежата бяла месеста част на кокосови орехи, отгледани спрямо стандартите на биологичното земеделие в Шри Ланка. Въпросната ядлива сърцевина се суши на ниска температура, след което се обезмаслява и се смила до получаване на фина текстура.
  • Поръчайте Нашата цена: 6.35 лв
    Слънчогледовият протеин се получава след пресоване на слънчогледовите семена, при което се отделя мазнината, а останалата пулпа се изсушава и пресява, за да се повиши концентрацията на белтъчини. Ненатрапчивият му ядков вкус се съчетава лесно с разнообразни съставки. Може да се комбинира с други протеини.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност