Асаи (Акай бери) - Капсули - Био - 120x500 мг

Цена: 55.80 лв (0.47 лв / 1 бр)

Произход: Бразилия
Код: SKU1805
Баркод: 5060213550117
Продуктът е спрян от продажба
Брой:
-
+
55.80 лв
Добавете в желани


Описание:

Капсули Асаи Бери (Акаи бери) - Био (с Асаи от Самбазон)

120 капсули x 500 милиграма

Асаи бери (Acai berry или Акай бери) е малко лилаво плодче, което расте в амазонските гори на Бразилия. За него се смята, че е едно от най-хранителните и силни храни на Земята - съдържа много антиоксиданти, здравословни омега мазнини, аминокиселини и хранителни влакна. Националната здравна служба на Англия (National Health Service - NHS) препоръчва приемането на 5 порции (една порция = 80 гр.) полодове или зеленчуци дневно. Две капсули Асаи Бери се равняват на една порция плодове или зеленчуци и са чудесен начин за допълване на здравословния начин на хранене.

Защо да купите Асаи Бери на капсули от Rainforest Foods?

1) Защото те са с био произход. Дебатът за предимствата на органичните храни от много време е в ход. Въпреки това съществуват широко разпространена доказателства, че някои органични храни са с по-добър хранителен профил, отколкото техните неорганични колеги. И по-конкретно, био храните съдържат повече повече витамини и минерали, и по-малко вредни вещества като пестициди и хербициди.Биологичното земеделие е по-малко вредни за околната среда, което води до подобряване на биоразнообразието, намаляване на използването на енергия (около 27% по-малко от неорганичното производство) и по-малко замърсяване на околната среда.

2) Сертифицирани са от Soil Association. Процеса по сертифиция, извършван от Soil Association, включва цялата верга по производствения процес - произхода на продуктите, тяханата обработка, начина на опаковане, както и информацията, предоставена на етикетите върху храните. Чрез спазването на този строг процес Soil Association е в състояние да гарантира 100% органичния произход на продуктите. Нашите капсули от Асаи Бери са първите капсули от Асаи, които отговарят на високите изисквания на Soil Association.

3) Качество на съставките. Асаи Бери Самбазон (Sambazon Acai Berry) на прах е един от най-добрите източници на Асаи Бери. Това е точно същия вид Асаи Бери, който Самбазон продава чрез собствената си марка. Този вид прах е по-скъп в сравнение с други видове Асаи на прах, но ние вярваме, че качеството на Асаи напълно оправдава това. Асаи Бери Самбазон се прави на прах по метода freeze dry. Този метод на производство е най-добрият за запазване на хранителнителните качества на плодовете Асаи.

4) Качество на производство. Този Асаи Бери на прах е получен директно от Самбазон, а капсулирането му се е извършило във Великобритания от водеща фармацевтична компания, която от своя страна е органично сертифицирана и регистрирана за Добра производствена практика (Good Manufacturing Practice - GMP). Този стандарт означава, че наличните съоръжения и процедури са проверявани редовно от независим орган, който гарантира за спазването на най-високите стандарти на качество. Регистрацията по GMP се връчва само след строга инспекция от страна на Регулаторната агенция по медицина и здравеопазване (MHRA). MHRA (www.mhra.gov.uk) е правителствена агенция на Великобритания, отговорна за безопасността на медикаментите и работата на медицинските устройства.

Начин на употреба: 2-4 капсули дневно, приети с вода.

Съставки: Органичен Асаи Бери на прах, произведен чрез замръзване от Sambazon Inc. (Сертифициран от FairTrade и Kosher), растителни целулозни капсули. Капсулите Асаи Бери са сертифицирани от the Soil Association (GB-ORG-05).

Хранителните стойности можете да изтеглите от ТУК

Био сертификат Soil Association можете да изтеглите от ТУК (изисква Adobe PDF Reader).

Съдържание: 120 капсули x 500 милиграма

Продуктът не трябва да се използва като заместител на балансираното и разнообразно хранене.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност