Арома камък Лотос за пасивна дифузия, Primavera, 1 бр

Цена: 38.85 лв (38.85 лв / 1 бр)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Очаквана дата на доставка
Производител: Primavera
Код: SKU17811
Баркод: 4086900601116
в наличност:
Брой:
-
+
38.85 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГКерамична декорация за етерични масла

Aрома камък Лотос за пасивна дифузия. Пасивната дифузия е подходяща за ароматизиране на малки помещения. Капнете няколко капки от любимото си етерично масло и се насладете където и да сте го поставили. Подходящ е за офиса, за да намирате ароматно убежище през натоварения работен ден, на нощното шкафче или в дневната. Арома Лотосът е изработен от висококачествена керамика, със своя сложен флорален дизайн, ароматният камък е декоративен акцент във всеки хол, спалня или офис. Естествената подложка от бук прави декорацията още по-красива и семпла.

Лотосът е красиво цвете, което е символ на чистотата и новото начало и творчеството. Характерно за цветето е, че при залез слънце то затваря цветовете си и потъва под повърхността на водата. Рано сутрин, цветето отново се издига и разгръща ароматния си блясък.

Начин на употреба на Арома камък Лотос за пасивна дифузия:

В зависимост от размера на помещението и вашите предпочитания, накапете, отгоре или отдолу, ароматния камък с 3-5 капки чисто етерично масло. Структурата на дишащата керамика освобождава аромата във въздуха.
Внимание:
За да се намали обезцветяването, причинено от етеричното масло, ароматният камък може да се накапва и от долната страна. За да направите това, повдигнете ароматния камък от дървената плоча, обърнете го и накапете няколко капки етерично масло. Обърнете го отново, когато течността се абсорбира напълно. Етеричните масла могат да оцветят керамиката или дървото. Това са бензоин сиам, синя лайка, смирна, портокал, пачули, бял равнец, ванилия, ветивер и ветивер бърбън.

Характеристики:

-Ароматизирана среда: 1 метър
-Ефективният обхват: приблизително 1 метър.
-Размер: височина 4 см, (диаметър) 12 см<

1 брой

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat