Аромат за козметика Тиаре (Таитянска гардения), Elemental, 10 мл

Цена: 14.25 лв (142.50 лв / 100 мл)

Препоръчано от Зоя.БГ
  • Любим продукт
Производител: Elemental
Годно до: 31-05-2025
Код: SKU17869
Баркод: 6424414012697
в наличност:
Брой:
-
+
14.25 лв
Добавете в желани

Любим продукт!

Избран за Любим продукт на Зоя БГНежен цветен на Таитянска гардения за домашна козметика или парфюм

Ароматна парфюмна композиция, която може да се използва при създаването на собствени парфюми, кремове или душ гел. Флоралният аромат на Тиаре се характеризира като изискан цветен аромат, пораждащ настроение за тихоокеански острови. Подобен на маслото моной. Ароматът е подходящ за влагане в различна ръчно правена козметика - сапуни, душ-гелове, шампоани, парфюми и други. Приготвяйки си парфюм сами може да създадем аромат, който перфектно да описва личността и душевността, която носим.

Зад всяка парфюмна композиция стоят три основни нотки. Първо се долавят върховите нотки, които се усещат веднага след напръскването на парфюма. Ароматите, които са част от тази група нотки, са описвани обикновено като "свежи", "агресивни" и "остри". Те остават по кожата между 5-30 минути. Средните нотки се усещат веднага щом върховите се изпарят, тогава казваме, че парфюма се разгръща. Често се обозначават и като сърцеви нотки, "сърцевина" или "сърцето" на парфюмната композиция. Те се долавят от 1 до 5 часа. Базовите нотки се усещат след около 30 минути от изпаряването на върховите. Те се смесват със средните, за да подчертаят и оформят основната тема на парфюма. В парфюмерията акордът е съвкупност от различни аромати, които са балансирани и хармонизирани, за да създадат уникално ухание, определящо душата на аромата. Акордът се състои от максимум 6 до 10 различни компонента.

Как да използваме Аромат за козметика Тиаре (Таитянска гардения):

Като съставка за козметични продукти и парфюми. Препоръчително дозиране - 0.2%-4% в кремове, серуми, емулсии, почистващи средства, балсами, масла за тяло, лосиони, дезодоранти, хигиенни продукти, грим, сапуни; до 30% в домашна козметика на спиртна основа, маслени и твърди парфюми.
Само за външна употреба. Да се избягва контакт с очите, да не се използва неразредено върху кожата и да не се поглъща. Да се пази от деца.
Съхранение на сухо и хладно, без пряка слънчева светлина.

Съставки (INCI):

Parfum
100% натурална парфюмна композиция, без синтетични съставки и консерванти

10 мл

Други продукти, които биха ви заинтригували

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

Следващи 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност


Facebook chat