Амла масло за коса - 50 мл

Цена: 15.10 лв (30.20 лв / 100 мл)

Производител: Zoya Goes Pretty ®
Код: SKU13135
Баркод: 3800231699762
в наличност:
Брой:
-
+
15.10 лв
Добавете в желани


Масло от амла за подхранване и заздравяване на косата

Маслото от амла е едно от най-древните природни средства за подхранване на косата. Прави я по-здрава, защитена от пърхот, преждевременно посивяване и изтощаване от прекомерно третиране със сешоар или преса. Стимулира растежа на косата и поддържа цвета жизнен. Заздравява космените фоликули и действа превантивно срещу косопад. Придава естествен блясък и мекота, възвръща жизнеността и предпазва срещу разцепване на краищата. Предпазва от изтъняване.

Начин на употреба:

Втрийте в скалпа (може и върху суха, и върху мокра коса) около 5-10 мл масло с леки кръгови движения. Нанесете и по дължините. Оставете да подейства за поне половин час и отмийте с шампоан. Използвайте два пъти седмично. Само за външна употреба!

Съставки (INCI):

Emblica officinalis fruit* (амла), Heliathus annuus seed oil* (слънчогледово масло)
* съставка от органичен произход

50 мл

Класация на продукта по продажби
#1096 в Био Козметика
#210 в Био Козметика > Коса
#62 в Нови продукти

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Поръчайте Нашата цена: 16.85 лв
    Овлажняващо масло за коса без отмиване, което не омазнява, намалява цъфтежа на краищата и наелектризирането и подпомага лесното разресване. Резултатът е мека и гладка коса с удивителен блясък и лъскавина.
  • Поръчайте Нашата цена: 4.75 лв
    Богат комплекс от активни съставки, интензивно възстановяват здравата структура на косъма. Поддържа микроциркулацията в горния слой на кожата на главата. Подхранва корените и стимулира растежа на косъма. Съдържа лечебни растителни екстракти, богати на активни вещества (протеини, аминокиселини, микроелементи и др.), които са от изключително значение за тонизиране на епителните клетки, кръвоснабдяването на кожата и подхранването на космения фоликул. Спира косопада, отстранява пърхота и прекомерното омазняване.
  • Поръчайте Нашата цена: 11.85 лв
    Пречистено масло от семената на растението рицин (Ricinus Communis), получено след студено пресоване и подложено на лека преработка при температура между 80°С и 110°С. Рициноловата киселина, на която е богато, потиска развитието на вируси и бактерии и тъй като прониква дълбоко в кожната тъкан, е особено подходящо за третиране на акне.
  • Поръчайте Нашата цена: 9.35 лв
    Рафинирано масло, приготвено от бадеми, отгледани в Испания. Подходящо както за козметична, така и за кулинарна употреба. Поради високото си съдържание на витамин Е, неговото действие се изразява в поддържане на естествената влага в кожата и косъма. Тъй като попива бързо и без да оставя мазен филм, бадемовото масло е подходящо за всеки тип кожа.
Покажи следващите 5 продукта

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт

* За връзка с вас ще обработим данните ви съгласно нашата Политика за поверителност