Всички производители

Книжка с 29 шейк рецепти
Отстъпки в Зоя БГ

Зоя БГ екип

Това сме ние – основателите и най-верните им помощници, които проучват и отсяват продуктите, комуникират с производителите, обработват вашите поръчки, работят по дизайна, текстовете и всички онези невидими неща, които движат Зоя.БГ.

Запознайте се с нас:

Стела Петкова

създател на Зоя БГ

Своенравна, разсеяна и интуитивна. Обожава астрологията и животните - не задължително в този ред.

 

Росен Габровски

създател на Зоя БГ

Харизматичен, общителен, еasy-going, нощна птица. Ако не го познаваш, ще кажеш, че е човек без проблеми, а ако знаеш с колко неща се занимава наведнъж, ще се зачудиш как не е превъртял напълно. Вярва, че трябва да оставиш нещата да се случват. Което не го спира да юрка елегантно, когато иска да случи нещо в Зоя.БГ

 

Емануил Коларов

координатор цялостна дейност

Говори малко, върши много. Запален сноубордист и авто-мото-маниак с особено завишени критерии: избира си кола по начин, по който други биха си избирали съпруга.

 

Биляна Бъзовска

организатор

Т. нар. Бебс. Надарена с много енергия, което означава да вземе още няколко задачи под мишница. Част от Зоя.БГ още от откриването й. Може да работи почти навсякъде - от офисите до магазините, през изложенията, а вкъщи да направи малко преводи и да поиграе с дъщеря си. Това е то - да се се родиш с много енергия.

 

Ивайло Каракулев

поръчки магазини

Известен още като Еминем. Когато не разпределя продуктите в склада и не обработва поръчки, е екстремен байкър. Съчетанието от диващина и изострено чувство за справедливост често произвежда махмурлук, счупени крайници и нови татуировки, за които няма спомен.

 

Методи Краев

търговски представител

Ако бяхме мениджъри и действието се развиваше през 90-те, щяхме да го вербуваме за фронтмен на бойгрупа и да забогатеем. Освен че е строен, синеок и винаги в добро настроение, има две дъщери, които обожава. Тази констелация е толкова подозрително перфектна, че често се чудим къде е уловката.

 

Мая Денева

комуникация с производители

Тя е старателна и последователна на работното си място. Следва Специална педагогика в СУ. Обича движението и активните спортове, но също така практикува йога. Не понася добре шумотевицата, тълпите, преструвките и лъжите.

 

Рая Йорданова

снабдител доставчик

Колегите в офиса я определят като амбициозна. Но всъщност е по-скоро мечтателка. Как иначе наричате момиче, което следва право и отказва работа в известна адвокатска кантора, за да стане продавач-консултант в любимия си Смесен Магазин? 12 години е танцувала модерен балет, свирила е на бас китара, сега разпуска с йога и медитация. Вълнува се от защитата на хора и животни, от екология, езотерика и източни философии. И докато си действа по нейните неща, вегетарианства и спасява света, любимата й шапка с надпис „Психо“ деликатно напомня за противоречивите стихии в нея.

 

Стела Василева

снабдител доставчик

Израснала в семейство на военни и може да ви каже много за дисциплината. Не казвайте на техните, обаче си е изкарала почти цялата гимназия в шляене из алеите на Борисова градина. За щастие, схваща бързо и отсъствията не нарушават топлата й връзка с цифрите и математиката. Към днешна дата вече е завършила „Финанси“, а преди да дойде при нас, е работила в банка. Сега кара ретро БМВ, гледа котка на име Мартин, увлича се по готвенето и успява да не ти съобщи, че е веган поне до 10-ата минута от запознанството. 

 

Анастасия Вецова

фотограф

Очевидно е трябвало да се роди в друга епоха. Романтична, танцува суинг, облича се винтидж и зарази всички да слушат джаз. Обича да се катери по скалите и да снима всичко във формата на сърца (от водни капчици и хралупи на дървета до дупки в швейцарско сирене).

 

Наталия Стамболова

графичен дизайн

Обича да чете дебели книги, мрази етикетите и рамките и псевдо-остроумни описания като това. Обгражда се с хаос и храна, за да твори. Склонна да се обзема от разяждаща самокритика, и да се разнежва от неочаквани поводи. Вярва в пълнолунието.

 

Богдан Йонков

графичен дизайн

Обикновено дизайнерите са тези хора с които трудно можеш да се разбереш от ряз, но не и с Боко. Прави със замах банери, етикети, книжки и всякакви чудеса. Явно му се отдава това с дизайна, както и комуникацията.

 

Момчил Петров

графичен дизайн

Свободна душа, която още се чудим как успяваме да задържим да не отлети някъде далеч от офиса. Негови неща са катеренето, карането на колело и на сноуборд (фрийрайд, не по писти, естествено). Харесва снега, студа и планината през зимата, защото „не можеш да отидеш когато ти скимне, трябва да изчакаш тя да те пусне“. Обича пътуването като път, като това да си разтовариш очите и освободиш мисълта. Рисува от 6-годишен. Харесва Буковски – не заради пиенето, а заради това как кара най-баналните ежедневните истории да звучат интригуващо..

 

Силвия Петкова

комуникация с клиенти "Zoya Goes Pretty"

Силвия е новото чаровно попълнение в екипа на Зоя.БГ. Тя се грижи любимите продукти от Zoya Goes Pretty да достигнат до възможно най-много места по света. Можете да я откриете на всяко изложение, в което участваме и тя ще ви разкаже всичко от А до Я за маслата. Любител на веган сладоледа, колоезденето и пинчерите (нейният се казва Храбър).

 

Цветелина Христова

обработка онлайн поръчки

Супер точна и педантична - ако надникнете в таблиците, с които организира сметките, ще разберете за какво говорим. Строгият математически бекграунд обаче е само за заблуда на противника - обожава да се занимава с деца и е пристрастена към четенето.

 

Николета Илиева

обработка онлайн поръчки

Обожава котки, поради което често ходи с изподрани ръце. Леко разсеяна, но винаги усмихната и свежа. Любима фраза: „Ако не искаш да вършиш работа, поне не пречи“. В свободното си време е запалена спортистка.

 

Антония Ишкетиева

обработка онлайн поръчки

Наумила си е, че всяка година ще си празнува рождения ден в различна страна и не прави компромиси с това. Сред последните й приумици е да си осинови сова.

 

Мая Божкова

обработка онлайн поръчки

Бъбрива, жизнерадостна, енергична и винаги в движение. Няма да я наречем "работохолик", но имаме съмнение, че натам отиват нещата.

 

Александра Банишка

обработка онлайн поръчки

Алекс - все още се опитваме да разгадаем нейния характер, тъй като е доста мълчалива и не говори излишно. Очаквайте скоро ...

 

Вивиан Хаза

редактор и текстописец

Когато я видяхме за пръв път, решихме, че е избягала от Боливуд, за да си направи експеримент какъв би бил животът й като обикновено момиче. Основната заслуга за нежно-дантеления й външен вид се пада на баща й, който е от Йемен. Обича да пътува на стоп, а през лятото обикновено се озовава в Кара Дере с кокера Банди.

 

Красимир Николов

работа с клиенти "Смесен магазин 1"

Луда глава с всякакви способности и неограничен брой приятели. Най-често прави смутита на Аксаков 22, но може да го срещнете на улицата с цирково колело или друг странен уред за забавления. Когато не приготвя шейкове обикаля села, градове, морета, планини и паланки с огромен брой красиви момичета (колежки) заради другата му работа. Понякога се чудим дали има време да поспи.

 

Анита Стоименова

работа с клиенти "Смесен магазин 1"

Тя един от най-търпеливите, спокойни и уравновесени хора, които сте срещали някога. Е, като типична Везна, е и доста колеблива и внимателно претегля всяко решение. Рядко може да я чуете да говори за себе си и никога – да се оплаква. В един от тези редки моменти наскоро ни сподели откритието си, че често сънува ужаси и кошмари. За сметка на това, когато е будна, животът й е като приказка, а главната принцеса в него е 4-годишната й дъщеричка Яна.

 

Даяна Дамянова

работа с клиенти "Смесен магазин 1"

Тя е кръстена на принцеса Даяна и даже е нейната зодия, Рак. Ние си спомняме лейди Ди като сдържана светска дама, но нашата Ди не си прави труда да сдържа кипящото си желание за щуротии. Ако ви трябва One-Man-Show, тя е човекът. Обича слонове и да кара колело. Била е и инструктор по йога на смеха. Освен че е забавна, е и умна - завършила е философия, така че внимавайте, ако решите да влизате в спор с нея.

 

Ваня Игнатова

работа с клиенти "Смесен магазин 2"

Баща й е военен и затова детството й преминава в козируване на всеки час. Шегуваме се! Всъщност преминава в местене от град на град, което я научава бързо да се приспособява. Завършила е специална педагогика, което значи, че може да ви научи да казвате „р“, ако не можете. Кариерата й започва като учител на деца със специални потребности, а после работи като кредитен инспектор. След като се сбогува с банката и невродермита, който й докарва, попада в Зоя БГ. Като малка е тренирала гимнастика и баскетбол, сега ходи кикбокс, а всяка сутрин се събужда с йога. Обича да готви и си има кулинарен блог. 

 

Мария Пейчева

работа с клиенти "Смесен магазин 2"

Тя е толкова педантична на тема ред и чистота, че ако се беше родила 30-ина години по-рано, със сигурност на вратата й щеше да виси табелката „Образцов дом“. Будна, любознателна и левичарка, след училище записва психология, за да разбере по-добре себе си. „Открива се“ почти 10 години по-късно в света на здравословното, ръчно правените нещища и фестивалите на открито. Междувременно завършва Международни икономически отношения и (не че има връзка) продължава да е заклет фен на „Бекстрийт бойс“. 

 

Стефан Абаджиев

работа с клиенти "Смесен магазин 2"

Голям добряк и притежател на две котки, огромно количество татуировки на чудовища и три хард рок банди, в които свири на бас и пее.

 

Петко Живков

работа с клиенти "Смесен магазин 2"

Не знаем дали има връзка с това, че се подсилва със спирулина от 14-годишен, но за Пепи светът е розов. Винаги е усмихнат, готов да услужи и да се притече на помощ – всъщност, никой от нас не го е виждал досега намръщен, ядосан или изкаран извън кожата си. Като малък мечтае да стане парашутист, а към днешна дата неуморно лети из рафтовете на Смесен магазин 2, овладява юмейхо масажите и чете книги като „Кодове на подсъзнанието“.

 

Десислава Гагова

управител "Зоя БГ - Билки, Масла, Козметика"

Харесваме я, защото е усмихната и винаги готова да помогне. Отглежда подправки на балкона и експериментира с различни вегетариански рецепти. Театърът е нейната страст.

 

Наталия Атанасова

работа с клиенти "Зоя БГ - Билки, Масла, Козметика"

Поразителна смесица от бълбукаща енергия и будистка мъдрост. От 12 години се катери по скалите – авантюра, която започва, за да направи на напук на страха си от високо и дълбоко. Обича да рисува, да пее и да чете научна фантастика. Известно време се занимава с графичен дизайн на компютърни игри, където открива, че нищо не е такова, каквото изглежда. В Зоя БГ пък открива истинското си призвание – ароматерапията. Нейна е идеята да правим на място индивидуални смески от масла, както и бестселъра „Скраб за влюбени“ с кафе, кафява захар, канела и кокос.

 

Милена Янколова

работа с клиенти "Зоя БГ - Билки, Масла, Козметика"

Никой от нас все още не я е виждал с естествената й къдрава коса и без плътната очна линия, с която леко напомня на Ейми Уайнхаус. Обожава да ходи по хардкор концерти. Зодия Скорпион с асцедент Скорпион и луна в Скорпион. Напук на всичко леко стряскащо и дарк, което изредихме дотук, всъщност е ужасно мила. Освен това има фотографски нюх –  влезте в профила на Зоя в Instagram и вижте новите ни продукти през нейния поглед, за да се убедите сами.

 
 

Йоанна Тодорова

работа с клиенти "Зоя БГ - Билки, Масла, Козметика"

Тя е само на 24, а съвсем скоро бъде дипломирана актриса, че и госпожа. Пада си най-вече по комедийни роли, а навремето когато кандидатствала, впечатлила журито с виртуозната си имитация на цял зоопарк - напет петел, съскащи гъски, грухтяща свиня и кокошки клюкарки. При нас изявява друг свой артистичен талант - да гримира. Изгледала е безброй клипчета с уроци по нанасяне на грим и може да ви посъветва за всичко, свързано с декоративната козметика.