Светлина върху Йога

Цена: € 15.35

Код: SKU2784
в наличност:
Брой:
-
+
€ 15.35
Добавете в желани
Overall rating:


Описание:

Светлина върху Йога
Б. К. С. Айенгар

Най-доброто практическо ръководство по Хатха-йога, признато за съвременна класика, наричано "илюстрована библия по Йога".
Предимствата му са:
- голям обхват - 200 асани, 16 пранаями и бандхи;
- много подробно и ненадминато по своята точност описание на позите, богато илюстрирани с 600 снимки, които не показват, както обикновено, само крайното положение, а целия процес на изпълнение на позата, което дава реална възможност книгата да се ползва като самоучител;
- подробно разработена 300-седмична програма с конкретни комплекси за постепенно напредване.
- конкретна лечебна програма с точни указания при кои заболявания какви пози ледва да се прилагат.

688 стр.

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • очакваме Нашата цена: € 22.25
  Натурален крем, предназначен за деликатната зона около очите. С формула от масла, която предотвратява появата на бръчки и прави кожата да изглежда по-млада. Комбинация от пчелен восък масло от росен, и екстракт от мирта и лабданум.
 • Поръчайте Нашата цена: € 4.25
  Концентриран омекотител с чисто лавандулово масло, за да остави дрехите меки, със защита от статичното електричество и деликатно ароматизирани. За използване в пералня и за омекотяване на фини тъкани изпрани на ръка.
 • Поръчайте Нашата цена: € 1.95
  Този комплекс е разработен с цел забавяне на процесите на стареене на кожата в зоната около очите. Комбинацията от екстракти от лайка и роза, съдържащи бизаболол, флавоноиди и кумарини изглажда фините линии около очите, стяга кожата, прави я кадифена и подмладена. Намаляват се появилите се вече бръчици, а появата на нови се предотвратява. Има общо ревитализиращо действие върху кожата.
 • Поръчайте Нашата цена: € 3.55

  В състава на елдата влизат органични киселини - лимонова, малеинова, ябълкова, както и много фолиева киселина, която стимулира кръвообразуването, повишава издръжливостта и съпротивителните сили на организма към много болести. Насипна био елда.

 • очакваме Нашата цена: € 20.35
  Насипни сурови био бадеми. Бадемът е богат на протеини (22%) и на мононенаситени мазнини – от същия вид, който се съдържа в зехтина. Доставя фибри, минералите магнезий, манган, калций и калий и полифеноли.

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт