Био розово масло 2,3 мл

Made in България

Цена: € 51.25

Препоръчано от Зоя.БГ
 • Made in България
Производител: Alteya Organics
Код: SKU373
в наличност:
Брой:
-
+
€ 51.25
Добавете в желани


Описание:

100% чисто розово масло от Алтея Органикс. Сертифицирано от USDA био розово масло.

Биологичното българско розово масло се получава чрез парна дестилация и има едни от най-ценните и забележителни аромати. Розовото масло е широко използвано в козметиката и парфюмерийната индустрия, заради неговия цялостен молекулярен състав, оздравяващи, разкрасяващи и терапевтични свойства, както и многопластовият и дълбок аромат.
Био розовото масло на Алтея Органикс е сертифицирано според стриктните изисквания на USDA - национална био програма в USA. Нашите органични рози растят без употребата на пестициди, хербициди или други вредни добавки. Ние предлагаме на нашите клиенти едно от  най-изисканите етерични масла в света, дестилирано на пара от Алтея, сертифицирани от USDA, 100% чисто, натурално масло, което не съдържа пестициди и хербициди.

2.3 мл

Рецепта от Зоя БГ

Лосион за тяло за зряла кожа
Какво е необходимо ?
4 капки нероли, 6 капки масло от роза, 60 мл. лосион за тяло без аромат
Смесете всички масла в лосиона, разклатете добре и нанесете върху кожата.
 

Рецепта от Зоя БГ

Парфюм "Дар от Афродита"
Какво е необходимо ?
6 к. розово масло
3 к. иланг-иланг
1 к. жасмин
35 мл. базово масло от сладък бадем

Екозтична смес, която дава сексуалната увереност и създава чувствено настроение. Нанася се на врата или китките.
 

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • очакваме Нашата цена: € 4.90
  Био балсамът за устни с роза от Алтея интензивно хидратира и дава надеждна защита за чувствителни устни от капризите на времето. Подхранва деликатната кожа в дълбочина. Сертифициран като био продукт от USDA. Произведено в България. 4.3 гр
 • очакваме Нашата цена: € 13.90
  Бутилирана в сърцето на Розовата долина в България, сертифицирана био. Българска розова вода на Alteya е най-фината, 100% чиста, натурална, био цветна вода в света. Сертифицирана като био от USDA. 500 мл
 • Поръчайте Нашата цена: € 25.55
  Биологичното българско розово масло се получава чрез парна дестилация и има едни от най-ценните и забележителни аромати. Био розовото масло на Алтея Органикс е сертифицирано според стриктните изисквания на USDA - национална био програма в USA. 1 мл.
 • Поръчайте Нашата цена: € 6.95
  Българското лавандулово масло е известно като успокояващо и с хармонизиращи свойства и широко използвано в козметиката, парфюмерията и медицината. Често се използва при масаж или баня за успокояване на мускулни болки.

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт