Агар Агар - желиращ, растителен агент

Цена: € 5.65

Код: SKU883
в наличност:
Брой:
-
+
€ 5.65
Добавете в желани
Overall rating:


Описание:

Агар-агар е чист, растителен и желиращ агент. Използва се за супи, плодови жeлета, плодови кремове и кремове за торти, подходящ за веган крем карамел. Агар-агар е екстракт от червени, морски водорасли.

30 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • Поръчайте Нашата цена: € 6.55
  Хранителната мая е една от най-богатите естествени източници на витамини от В групата. Богата е също на протеин, амино киселини, ензими, минерали. 100% веган храна с ядков вкус направена основно от неактивна мая без изкуствени добавки и консерванти.
 • Поръчайте Нашата цена: € 1.55
  БИО ЕКСТРАКТ ЗАКВАСКА ОТ РЪЖЕНО ТЕСТО, 30 гр. Състав: 100% екстракт от закваска от ръжено тесто. Количеството от 30 гр е достатъчно за 1.5 кг хляб. Да се съхранява на сухо и хладно. Произведено от: Био Веган, Германия
 • Поръчайте Нашата цена: € 9.25
  Какаовата паста е начален продукт при производството на какао, какаово масло, какао на прах и всички други какаови продукти. Разбира се, може да се наслаждавате на какаовата паста в този ѝ вид – тя е просто неподсладен шоколад.
 • Поръчайте Нашата цена: € 2.55
  Среброто е прилагано с лечебна цел, още в древна Гърция, Китай и Египет. Съвременната ера в използването му започва в края на XIX в. когато се доказва способността на среброто да унищожава патогенни микроорганизми. Металическото сребро не е токсично за разлика от сребърните соли и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Сребърна вода Вербена представлява оптимална концентрация на колоидното сребро в дестилирана вода. 200 мл

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт