Агар Агар - желиращ, растителен агент

Цена: € 4.85

Производител: ZoyaBG ®
Код: SKU883
в наличност:
Брой:
-
+
€ 4.85
Добавете в желани


Описание:

Агар-агар е чист, растителен и желиращ агент. Използва се за супи, плодови жeлета, плодови кремове и кремове за торти, подходящ за веган крем карамел. Агар-агар е екстракт от червени, морски водорасли.

Био сертификат може да изтеглите от ТУК (изисква Adobe PDF Reader).

30 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

 • очакваме Нашата цена: € 6.55
  Хранителната мая е една от най-богатите естествени източници на витамини от В групата. Богата е също на протеин, амино киселини, ензими, минерали. 100% веган храна с ядков вкус направена основно от неактивна мая без изкуствени добавки и консерванти.
 • Поръчайте Нашата цена: € 5.55
  Хранителната мая е деактивирана, изсушена и смляна на люспички. Има ядков вкус и напомня на сирене/кашкавал. Във веганската и суровоядската кухня се използва за приготвянето на ядково сирене и като заместител на пармезана в пици, паста, крекери.
 • очакваме Нашата цена: € 1.55
  БИО ЕКСТРАКТ ЗАКВАСКА ОТ РЪЖЕНО ТЕСТО, 30 гр. Състав: 100% екстракт от закваска от ръжено тесто. Количеството от 30 гр е достатъчно за 1.5 кг хляб. Да се съхранява на сухо и хладно. Произведено от: Био Веган, Германия
 • Поръчайте Нашата цена: € 2.60
  Среброто е прилагано с лечебна цел, още в древна Гърция, Китай и Египет. Съвременната ера в използването му започва в края на XIX в. когато се доказва способността на среброто да унищожава патогенни микроорганизми. Металическото сребро не е токсично за разлика от сребърните соли и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Сребърна вода Вербена представлява оптимална концентрация на колоидното сребро в дестилирана вода. 200 мл

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт