Агар Агар - желиращ, растителен агент

Код: SKU883
В наличност: В наличност: 10 бр.
Overall rating:
 
 

Описание:

Агар-агар е чист, растителен и желиращ агент. Използва се за супи, плодови жeлета, плодови кремове и кремове за торти, подходящ за веган крем карамел. Агар-агар е екстракт от червени, морски водорасли.

30 г

Други продукти, които наши клиенти са поръчали заедно с този продукт

  • Хранителната мая е една от най-богатите естествени източници на витамини от В групата. Богата е също на протеин, амино киселини, ензими, минерали. 100% веган храна с ядков вкус направена основно от неактивна мая без изкуствени добавки и консерванти.
  • БИО ЕКСТРАКТ ЗАКВАСКА ОТ РЪЖЕНО ТЕСТО, 30 гр. Състав: 100% екстракт от закваска от ръжено тесто. Количеството от 30 гр е достатъчно за 1.5 кг хляб. Да се съхранява на сухо и хладно. Произведено от: Био Веган, Германия
  • Среброто е прилагано с лечебна цел, още в древна Гърция, Китай и Египет. Съвременната ера в използването му започва в края на XIX в. когато се доказва способността на среброто да унищожава патогенни микроорганизми. Металическото сребро не е токсично за разлика от сребърните соли и подлежи на очистване по механизмите на естествения му кръговрат в организма. Сребърна вода Вербена представлява оптимална концентрация на колоидното сребро в дестилирана вода. 200 мл
  • Какаовата паста е начален продукт при производството на какао, какаово масло, какао на прах и всички други какаови продукти. Разбира се, може да се наслаждавате на какаовата паста в този ѝ вид – тя е просто неподсладен шоколад.

Свържете се с нас, ако имате въпроси относно този продукт